Végre kiderült, ki lesz a Dancing with the Stars titokzatos 10. versenyzője

Október 26-án este elkezdődött a Dancing with the Stars 5. évada, és az is kiderült, ki a titokzatos 10. versenyző.

2024. október 26., 19:37

Szerző:

Már az 5 évadánál tart a Dancing with the Stars. A TV2 műsorában ebben az évadban is sztárok versenyeznek egymással a parketten, a partnerük pedig egy-egy profi táncos. A csatorna a versenyzők neveit már korábban bejelentette, most pedig azt is eláruljuk, ki a titokzatos 10. páros.

Visszatért a Dancing with the Stars

A Dancing with the Stars évek óta az egyik legnépszerűbb műsornak számít nemzetközi szinten. Számos országban jelenleg is fut, Magyarországon pedig már az 5. évad kezdődött el október 26-án. A TV2 hetekkel korábban jelentette be, hogy a műsorvezetők változatlanok, ismét Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna vezetik a műsort.

A zsűri sem változott, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás ismét a pontozzák majd a versenyzőket. A zsűri már igazán összeszokott, hiszen már a korábbi évadokban is együtt értékelték a versenyzők produkcióit.

A csatorna azt is bejelentette, hogy kik lesznek a párosok, a listában pedig voltak igazán meglepő nevek. Ezért a nézők szerint szinte biztos, hogy izgalmas adások lesznek. Idén Szabó Zsófi és Andrei Mangra, Kucsera Gábor és Stana Alexandra, Mihályfi Luca és Hegyes Bertalan, PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna, Törőcsik Franciska és Baranya Dávid, Kamarás Norbert és Sebesi Daniella, Tóth Gabi és Papp Máté Bence, Whisperton és Tóth Katica, valamint Hosszú Katinka és Suti András lépnek a parkettre.

Felfedték, ki lesz a titokzatos párosa

Azt azonban sokáig nem fedték fel, ki lesz a 10. páros. Az elmúlt időszakban több pletyka megjelent ezzel kapcsolatban, de csatorna ezeket nem erősítette meg. A nézők is tippelhettek, hogy ki lehet a titokzatos utolsó páros, ez azonban csak az első élő adásban derült ki.

Eredetileg Galambos Lajos és Südi Iringó lettek volna a Dancing with the Stars 10. párosa. Végül a felkészülési időszak felénél kiderült, mégsem tud szerepelni a műsorban. Galambos Lajost helyére végül Vomberg Frigyes került, így idén velük lett teljes a mezőny. 

 

(Kiemelt kép: TV2)