Fogyás – Kucsera Gábor új módszerrel fogyott pár hét alatt hat kilót: Abba is hagytam az edzést a konditeremben

Kucsera Gábor azt mondja, ennél jobb zsírégetőt nem tud.

2024. október 22., 09:54

Szerző:

Most, hogy vége lett a Sztárban sztárnak, szombaton indul a Dancing with the Stars új évada, benne többek között Kucsera Gábor egykori kajakozóval, aki úgy tűnik, azt próbálja meg, ami tavaly Krausz Gábornak annyira bejött. Plusz a fogyásáról is beszél.

Kucsera Gábor nyilatkozata Krausz Gáboréra emlékeztet

Kucsera Gábor egykori kajakozó idén nyáron lett 42 éves, és újra összejött gyermekei anyjával, Tápai Szabinával, ezúttal egyházi esküvőt is tartottak. A sztár tavaly az Ázsia Expresszben nyert, és idén is hívta őt a TV2 egy celebreality-vetélkedőbe, de ezúttal a Dancing with the Starsba. A DWTS 2023-as évadjával kapcsolatban emlékezetes, hogy a verseny előtt Krausz Gábor mennyi helyen hangoztatta, hogy ő egyáltalán nem tud táncolni, erre végül mégiscsak őt hozták ki győztesnek a vetélkedő végén.

Nos, most Kucsera Gábor nyilatkozott nagyon hasonlókat a Bors című kiadványnak: azt mondja, világéletében kerülte a táncolást és soha nem érezte, hogy neki való tevékenység volna. Azt mondja, hogy:

„Az esküvőnkön is elmaradt az a bizonyos első közös tánc, Szabinának már nagy volt a pocakja, de ha nem lett volna, én akkor sem akartam volna mások előtt produkálni magamat. Tavaly még nemet is mondtam volna a felkérésre. De most, hogy újra összeraktuk a családot, rendbe hoztuk a házasságunkat, úgy voltam vele, hogy szembe kell nézni a félelmekkel.”

Kucsera Gábor nem edz, mégis fogy

Az interjúban az olimpikon említi, milyen gyors fogyásnak indult a testsúlya az egésznapos tánctól. A következőképpen számol be a dologról, és egyértelműen ki lehet érezni a nyilatkozatából egy kis meglepetést:

„Egyébként elképesztő, hogy milyen zsírégető a tánc, ezelőtt soha nem gondoltam volna ezt, már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben. Minden izmot megmozgat, fájnak is az izmaim, fáj a térdem, meg néha az emeléseknél a csuklóm.”

Az alábbi videóban Kucsera Gábor azt mondja, rendkívül motivált most, hogy megtanuljon táncolni. Így fogalmaz:

„Szeretem az új dolgokat kipróbálni, úgyhogy én motivált vagyok, hogy megtanuljam. Meg ez egy verseny – én szeretem a versenyhelyzetet, szeretem a versenydrukkot. Mindig is, gyerekkorom óta ez volt a mozgatórugóm, úgyhogy én tényleg nagyon várom, hogy megmérettessünk a táncparketten.”

Sőt, profi partnere, Stana Alexandra szintén hasonló dolgot nyilatkozik az alábbi videóban. Ő azt mondja, versenytáncosként az ő számára szintén nagyon fontos a győzelem, nagyon zavarja is, hogy még egyik évadban sem nyert. Azt mondja, nagyon szeretné a végén a kupát a kezében tartani, mindent megtesz majd a győzelem érdekében.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)