Arról pletykálnak, hogy Stana Alexandra újra összejött a volt férjével, Köcse Görggyel – itt a megdöbbentő igazság

Stana Alexandra a legutóbbi időkig Meggyes Dávid párja volt, a Párharcban még együtt szerepeltek, de aztán szakítottak.

2024. március 14., 09:44

Szerző:

Stana Alexandra és Meggyes Dávid nagyjából két évvel ezelőtt jött össze, mindketten kapcsolatban voltak röviddel azelőtt. Meggyes Dávidot Horváth Gréta párjaként ismerték meg annak idején a tévénézők, amíg Stana Alexandra táncosnő férje a szintén táncos és a szintén a Dancing with the Starsból ismert Köcse György volt.

A táncos reality két sztárját most újra együtt látták, ezért röppentek fel a pletykák, hogy Stana Alexandra újra összejöhetett a volt férjével. Az igazság most a Tények Plusz című műsorból derült ki a TV2-n.

„Talán egy volt táncpartneremet leszámítva engem mindegyik táncpartneremmel összehoztak, és ebből ugye egyik sem volt igaz. Megértem ezeket a feltételezéseket. Azért nekünk táncosoknak picit másképp működik az intimitás, máshogy viszonyulunk egymáshoz, illetve ez a feszített időszak a Dancing-ben nagyon közel hoz a táncpartnerünkkel. Én az összes eddigi táncpartneremmel nagyon jó viszonyban maradtam”

– mondja Stana Alexandra, akit Marics Petivel is összeboronáltak, mivel vele is táncolt a TV2 showműsorában, de persze ebből a partneri viszonyból sem lett párkapcsolat. Na de akkor most mi van Köcse Györggyel, akivel Stana Alexandra kéz a kézben táncolt nemrégiben az interneten terjedő felvételek szerint?

„Nem teljesen új keletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Mi tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt. Nyilván mind a kettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van. Mi mindig is szerettük egymást – ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak, de abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb az, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, minthogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat továbbvigyük”

– hangzik el az alábbi videóban, amiből kiderül továbbá, hogy nemsokára a Zsákbamacska című műsorban szerepel majd Stana Alexandra, akinek az álma az, hogy műsorvezető lehessen.

A fentieket árnyalja, hogy Köcse György két éve azt nyilatkozta, úgy érzi, hogy Stana Alexandra nem volt hű hozzá, derült ki a Blikk 2022-es interjújából. A két táncos annak idején dupla lagzit tartott, és az igazságot az újdonsült férj pont ebben az időszakban tudta meg:

„három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságunkban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőnkön. Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele…”

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)