Élő adásban mondta el a TV2 sztárja, miért lett most szüksége a mellnagyobbításra

Mellnagyobbító műtétet végeztek Stana Alexandráról: a Dancing with the Stars táncosnője most őszintén beszélt a témáról.

2023. június 12., 11:38

Szerző:

A múlt héten az Instagramon jelentette be, hétfő reggel a Mokkában beszélt róla: mellnagyobbító műtétet csináltatott Stana Alexandra. A Dancing with the Stars táncosnője tavaly a párkapcsolata miatt szerepelt rengeteg a hírekben, most erről a továbbra is tabunak-megosztónak számító témáról kérdezték.

Mint mondja, hosszas gondolkodás után döntött most úgy, hogy megcsináltatja a melleit, és nem is véletlen, hogy most döntött így:

„a táncoskarrierem és munkám nem engedte meg azt, hogy én valaha is hat hetet kihagyjak az életemből. Annyira intenzíven éltem a táncosok hétköznapjait, hogy időm sem volt rá, nem is voltam teljesen biztos benne, hogy szeretném. [...] A tánchoz azért nem volt hátrány, hogy nekem kevesebbet adott az élet. De aztán ahogy telt-múlt az idő, annyira sokat edzettem, annyira sokat légtornáztam, sportoltam, hogy kezdett már egy picit átbillenni az egyensúly. Annyira megizmosodtam felsőtestben, hogy az a kicsi is eltűnt, ami volt. Úgyhogy úgy éreztem, hogy most jött el az a pillanat, amikor itt van az idő.”

Stana Alexandra arról is mesél az alábbi videóban, hogy párja, Meggyes Dávid mindenben támogatta a plasztikai beavatkozással kapcsolatban.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.