Stana Alexandrát az édesanyja próbálta visszatartani, amikor megismerkedett Meggyes Dáviddal

Stana Alexandra az őt ért bántásokról is beszélt.

2022. április 13., 12:43

Szerző:

Stana Alexandrával és Meggyes Dáviddal készített közös riportot a TV2, illetve a Mokka stábja. A pár éppen közös bokszedzésen volt, és ennek a sportnak a szeretetéről beszélnek az interjúban, de természetesen szóba kerül párkapcsolatuk, illetve annak nagy médiafigyelmet kiváltó kezdete is.

A Dancing With The Starsból ismert táncosnő azt mondja, édesanyjának az elsők között mondta el, hogy újra kapcsolatban van, de az anyuka először figyelmeztette lányát, hogy vigyázzon.

„Ő már nagyon korán tudott mindenről. Próbált egy kicsit visszatartani...”

– mondja Stana Alexandra, de itt Meggyes Dávid közbeszól, hogy az anyuka csak addig próbálta lányát visszatartani, „amíg nem ismert”. Stana Alexandra így folytatja:

„próbált egy kicsit visszatartani és észérvekkel felépíteni, hogy minek mi lehet a következménye, vagy ha ilyen döntést hozok, akkor számoljak a következményekkel és vállaljam a felelősséget azért, ami történik – de legyek boldog. Nyilván anyukámnak az a legfontosabb, hogy boldog legyen a gyereke. Ő abszolút támogat és szeret minket. És ugye már ismeri Dávidot, úgyhogy...”

Meggyes Dávid meg is erősíti, hogy teljesen jól kijön szerelme édesanyjával. Íme a teljes interjú.

Stana Alexandra arról is beszél az interjúban, hogy rengeteg kritikát és beszólást kaptak az interneten a kapcsolatuk miatt, és hogy ezeket Meggyes Dávid tűrte jobban. Hozzáteszik azonban, hogy a negatív visszajelzések kizárólag online érkeztek, a valós életben senki sem viselkedett így velük.

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)