Horváth Gréta újra randizik: Vannak még igazi úriemberek

Újra nyitott a szerelemre.

2022. április 26., 09:25

Szerző:

Horváth Gréta teljesen kivirult az elmúlt hónapok során. A műsorvezetőként is tevékenykedő influenszer rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, amikor volt férje, Meggyes Dávid úgy döntött, hogy kilép az életükből. Az egykori házaspár most már hivatalosan is elvált és amíg, az üzletember Stana Alexandra oldalán találta meg a boldogságot, Horváth Gréta szingli, ám nem biztos, hogy ez sokáig így marad, ugyanis bevallotta: újra randizik. 

A sztár azonban elárulta, hogy nagyon megfontolt azzal kapcsolatban, kivel találkozgat, mert nem csak az ő szívét, de a kisfiáét Filipét is el kell nyernie a jövendőbelijének. Hozzátette, hogy túl van egy traumán, de hálás is az életnek azért, ami történt, mert fejben is megerősödött, valamint az egészségügyi állapota is sokat javult, 17 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapok során. 

Kiderült, hogy Horváth Gréta volt férjével internetes társkereső oldalon ismerkedett meg, ám ezúttal úgy döntött, hogy nem a virtuális világban keresi a szerelmet, hanem inkább a barátai vannak segítségére, mert így sokkal kisebb az esélye a csalódásnak, hiszen a bemutatott férfi már átmegy egy szűrőn. 

„Soha többé nem fogok internetes társkeresési oldalakat használni. De szerencsére rengeteg barátom írt, de jó, hogy végre szabad vagyok, mert van egy ismerőse, akinek nagyon tetszem. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy most mindenkivel találkozom, de bevallom, voltam már randevún, és nagyon jól éreztem magam. Visszaadta a hitem a férfiakban, hogy vannak még igazi úriemberek”

- mondta a Blikknek Horváth Gréta.

Az influenszer arról is beszélt, hogy milyen férfi az ideális számára.

„Én egy klasszikus csaj vagyok, az érdeklődésemet először szellemileg kell felkelteni. Fontos, hogy a férfinak legyen humora, tudjunk beszélgetni, ne tereljen, ne érezzem azt, hogy fontos dolgoknál témát vált. Szeretem a beszélgetős, sétálós randevúkat, egy igazi őszinte, egyenes úriemberre vágyom, és meg kell mondjam, jó a felhozatal”

- nyilatkozta a lapnak.

Horváth Gréta kihangsúlyozta, hogy számára a legfontosabb a kisfia szíve és lelke és nagyon vigyáz arra, hogy őt soha senki ne tudja újra megbántani. Kifejtette, hogy leendő párjának el kell majd fogadnia, hogy a kisfia érdekében ő bizony nagyon lassan fog ismerkedni és most sem sietett semmit, mert egyedülállóként is jól érzi magát. 

Még több Horváth Gréta

Döbbenetes titok: Horváth Gréta így szerzett saját nyaralót

Videó: Így nézett ki Horváth Gréta 9 évvel ezelőtt, rá se lehet ismerni

Horváth Gréta az orrműtét mellett döntött és elejtett egy sejtelmes mondatot

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.