Döbbenetes titok: Horváth Gréta így szerzett saját nyaralót

Sőt, Horváth Gréta nem csak a nyaralóját köszönheti ennek.

2022. március 29., 14:39

Szerző:

Horváth Gréta azzal lepte meg követőit kedd délután, hogy egy Instagram-posztban bejelentette: elárulja egy nagy titkát. A TV2 realityjeiből ismert influenszer egy különösen nehéz időszakon van túl: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, a férje pedig elhagyta. Ezek mellett Horváth Gréta rengeteg bántást is kapott a közösségi médiában, és alapvetően erről van szó az alábbi posztban – azt mondja, szörnyű volt a sok bántás.

Na de itt jön a titok: Horváth Gréta azt mondja, hogy a bántások energiáját fel tudja használni önmaga motiválására, úgymond üzemanyagként tekint ezekre a sértésekre. Így aztán meg is szokott köszönni minden negatív dolgot, amit kap, hiszen motivációul szolgálnak számára, és az influenszer úgy érzi, őbenne rengeteg a motiváció. A gondolatmenetet oda futtatja ki, hogy így lett meg a nyaralója és a szakmája is – más egyebek mellett.

Kattintson át az Instagramra a posztért, amelyben már gyűlnek is gratulációk, több hozzászóló azt mondja, Horváth Gréta mindenki számára példakép lehet.

Horváth Gréta a hétvégén egyébként egyik kedvenc színészével, Reviczky Gáborral futott össze, az alábbi fotó tanúsága szerint pertut ittak.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)