Spoiler: Kucsera Gábor és Tápai Szabina túl vannak a megcsaláson, nagy bejelentést tettek

Hatalmas bejelentést tesz Kucsera Gábor és Tápai Szabina a Beköltözve Hajdú Péterhez ma esti részében.

2024. május 17., 10:39

Szerző:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságának válságáról már több, mint egy éve keringtek pletykák, amikor az (ex)feleség a Story magazin címlapján jelentette be, hogy valóban vége a kapcsolatuknak.

„Nem szépítem: volt megcsalás is”

– árulta el 2023 februárjában. Ehhez képest elég nagy meglepetés következik most.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina béküléséről pletykáltak

A pletykák ezúttal is megelőzték a hivatalos bejelentést, de pár hete már emlegették itt-ott, hogy a volt sportolókból álló sztárpáros újra együtt lehet. Egy hónappal ezelőtt a Best magazin azt írta, bár a két érintett semmit nem mondott a témában, hogy a környezetük előtt már nem titkolják, hogy újra együtt vannak, együtt laknak közös házukban Budapest vonzáskörzetében, és együtt nevelik három gyermeküket. Nemrég derült ki az is, hogy a válási procedúra egyelőre parkolópályán van, és ennek az oka az, hogy úgy tűnik, hogy a pár újra összejöhetett. A lap arról ír, hogy a szakítás óta mindketten sokat fejlődtek, tanultak. Terápia segítségét is igénybe vették, hogy a kapcsolatukat rendbe hozhassák a megcsalás és egyéb problémák után.

Az egykori kézilabdázónő ezt megelőzően a testvérével, Tápai Andreával a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, és arról beszélt, hogy a férjével még sosem volt ilyen jó a kapcsolatuk.

„Valóságos az, hogy iszonyatosan jó a kapcsolatunk, tényleg jól működünk együtt, mint szülők. Aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, hát ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha!”

 – magyarázta a márciusban publikált interjúban Tápai Szabina.

Tápai Andrea szintén bízik a pár békülésében:

„én is azt látom, hogy olyan szépen beszélnek egymással, olyan harmónia van közöttük, úgyhogy én nagyon remélem, hogy egyszer igen.”

Itt tudja visszanézni a március végi interjút.

Itt a bejelentés: tényleg kibékültek

Az már kedden kiderült, hogy Kucsera Gábor lesz a következő főszereplő a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorfolyam ma, azaz péntek este bemutatásra kerülő részében, azzal, hogy egy meglepetésvendég is érkezik majd az adásba: Tápai Szabina. Most a Blikk megszellőztette, hogy pontosan miért is érkezik a volt a kézilabdázónő az elvileg exéhez: hogy közösen bejelentsék, hogy már nem egymás exei.

„Pár hónapja már kibékültünk”

– többek között ez hangzik majd el a műsorban az előre nyilván direkt kiszivárogtatott spoiler szerint. A műsor kedden publikált előzetesében ez a mondat nem is szerepel, de nem mintha az unalmas lenne. Kucsera Gábor azt vallja be benne többek között, hogy az élete miként siklott ki azután, hogy az olimpián reményei ellenére nem sikerült megszereznie az aranyérmet és csak második lett. Mindannyiunknak más okoz problémát: Kucsera Gábor olyan nehezen dolgozta fel az olimpiai ezüstérmet, hogy kétségbeesésében kábítószerhez nyúlt. A videóból az is kiderül, hogy a volt kajakozó elsőre rosszul mondja, hogy hányban volt az esküvőjük Tápai Szabinával.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)