Meglepő, kik lesznek a Dancing with the Stars versenyzői az idei műsorban

Nem várt nevek is felbukkantak a Dancing with the Stars táncosai között.

2024. szeptember 16., 19:21

Szerző:

Hamarosan elkezdődik a Dancing with the Stars 2024-es szériája, szeptember 16-án pedig a szereplők kilétét is felfedte a TV2.

A nagysikerű táncos show-műsor több országban is ott van a legkedveltebb televíziós produkciók között, és hazánkban is már ötödik alkalommal kerül a képernyőkre.

A táncparketten a közismert szereplők profi táncosok mellett lépnek fel, akik végigkísérik partnereiket a próbafolyamatokon is. A hírességek hétről hétre új táncműfajokban próbálják ki magukat a profi táncpartnerük oldalán.

Idén meglepő párosok is elvállalták a felkérést, így sokak szerint ez lesz a műsor történetének egyik legizgalmasabb évada.

Ők a 2024-es Dancing with the Stars szereplői

Összesen 10 pár méri össze a tudását a táncparketten, ám hogy pontosan kik ők, arra egészen mostanáig várni kellett. A műsor legújabb versenyzőit Lékai-Kiss Ramóna jelentette be, ahogyan azt is, hogy a Dancing with the Stars háttérműsoraként működő Dancefloort ebben az évben már Lissák Laura fogja vezetni, aki korábban profi táncosként tűnt fel a műsorban.

A zsűri változatlan maradt, így ismét Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás véleményezhetik majd a profi és amatőr táncosokból álló versenypárok teljesítményét. Összeszokott csapatot alkotnak, hiszen korábban már két évadban is együtt zsűriztek.

A TV2 saját felületén, élő műsorban tette közzé, hogy a műsor egyik legkedveltebb profi táncosa, Andrei Mangra, aki Tóth Andival korábban már meg is nyerte a műsort, ezúttal Szabó Zsófival fog táncolni.

Kucsera Gábor is igen mondott a felkérésre, partnere Stana Alexandra lesz. Mihályfi Luca Hegyes Berci oldalán tűnik majd fel, de a parkettre lép a PSG Ogli néven ismert Papp Olivér is, akit Szőke Zsuzsanna fog segíteni a felkészülésben.

Sokak örömére elvállalta a műsort Törőcsik Franciska is, aki Baranya Dáviddal fog táncolni, az azonban nagy meglepetést okozott, hogy fellép majd az RTL Éjjel-nappal Budapest című műsorából ismert Kamarás Norbert is, méghozzá Sebesi Daniella partnereként.

Arra is sokan felkapták a fejüket, hogy Tóth Gabi is feltűnik majd a műsorban, ami több szempontból is érdekes lesz: egyrészt párjával, Papp Máté Bencével a táncparketten is partnerek lesznek, másrészt az énekesnő jelenleg a TV2 másik műsorában, a Sztárban Sztár All Starsban is versenyző, így meglehetősen zsúfolt lesz a naptára, hiszen élő műsorokról van szó.

A Dancing with the Starsban ott lesz még Whisper Ton és Tóth Katica is, valamint Hosszú Katinka is megmutatja majd a tánctudását Suti András mellett, és állítása szerint egy teljesen új oldaláról ismerhetik majd meg a nézők.

A 10. páros kilétét egyelőre nem fedték fel, és bár sokan Mikes Annát hiányolják, az már biztos, hogy nem ő lesz a titkos páros profi táncosa, ő ugyanis idén nyugalmasabb őszre vágyik.

(Kiemelt képünk forrás: Facebook / Dancing with the Stars TV2)