Szente Vajk élő adásban szólt be Puskás-Dallos Petinek, most megérkezett a válasz

Szente Vajk a Dancing with the Stars zsűrijéből szólt ki az RTL-nek és Puskás-Dallos Peti műsorának.

2023. december 4., 12:13

Szerző:

Szombat este a saját bevallása szerint táncolni nem tudó Krausz Gábor győzelmével ért véget a Dancing with the Stars, és a celebvetélkedő zsűrijében helyet foglaló Szente Vajk úgy érezte, egy kiszólással rá kell mutatnia, hogy még így is mennyivel kulturáltabb-értékesebb ez a műsor, mint RTL-es riválisai.

„Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök, az nem jobb vagy rosszabb, de más világ, ám azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este. A reményem három irányban van: az egyik, hogy idejönnek ezek a srácok és kockára tesznek valamit a tehetségükből azért, hogy kultúrát mutassanak a nézőknek. Van egy csatorna, amely ezt bevállalja, és vannak nézők, akik ezt megnézik. Ez a reményem”

– magyarázza el Szente Vajk az alábbi videóban, hogy miért olyan szuper a TV2.

Meglepő lehet egyébként, hogy Szente Vajk az RTL jelenlegi kínálatából nem a kézenfekvő célpontnak tűnő Sztárboxot kritizálja, ami Árpa Attila és a Médiatanács szerint is hagy némi kívánnivalót maga után, hanem a tévénéző emberekről szóló Kanapéhuszárokat, valamint Puskás-Dallos Peti új műsorát, a LEGO Masterst. Lazán kapcsolódik csak, de Szente Vajk a napokban a köztársasági elnökkel szelfizett.

Mindenesetre Puskás Peti nem hagyta szó nélkül a műsorát ért beszólást, és a legutóbbi posztjában az Instagramon ekként vette a védelmébe az építőkockás vetélkedőt:

„szia Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a családotokkal a LEGO kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban! Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok! Gratulálok Krausz Gábornak a győzelemhez és a Dancing with the Stars egész stábjának, versenyzőinek és zsűrijének, mert ez egy kimagasló évad volt!!! Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét!
Mi pedig jövő héten ismét találkozunk a LEGO paradicsomban!”

Alább egy legóból készült autó látható.

(Kiemelt kép: Szente Vajk Instagramja)