Kiderült, Shane Tusup miért nem szerepelhet mégsem a Dancing with the Starsban

Sokan előre tudni vélték, hogy Shane Tusup benne lesz a Dancing with the Stars új évadában. Ők most megmagyarázzák, miért nem lett így.

2022. augusztus 11., 09:08

Szerző:

Hétfőn hozták nyilvánosságra azon hírességek listáját, akik a Dancing with the Stars című műsorban vetélkednek majd, és sokan arra számítottak, hogy Shane Tusup is ott lesz a versenyzők között. Az előzetes találgatások Schobertékről pletykáltak még, ez be is jött, hiszen Rubint Réka valóban szerepel majd a táncos-celebes revüben. Shane Tusup azonban nem kapott helyet a TV2 műsorában.

Ezzel kapcsolatban most a Blikknek nyilatkozott egy bennfentes, aki tudni véli, hogy Hosszú Katinka egykori férje és edzője miért nem került be a műsorba annak ellenére, hogy korábban a 168.hu-nak is nyilatkozott arról, hogy nyitott az ilyen felkérésekre.

Beindultak állítólag a tárgyalások az edző és a csatorna között, de Shane Tusup ekkor szakított Szabó Zsófival, ez tehetett be a dolognak. Az informátor nyilatkozata többek között a következőket tartalmazza:

„több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja.”

Szintén név nélkül, de a műsor egyik profi táncosa is megerősítette, hogy valóban volt szó Shane Tusupról, de örül, hogy nem lett belőle semmi:

„be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulniuk a hírességeknek. Iszonyatosan fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára.”

Még több információ a Dancing with the Stars ősszel induló 3. évadáról

A Dancing with the Stars paraolimpikon versenyzője: Nyugodtan szólíthattok kisembernek

Szente Vajk az új szerelmét váltja a Dancing with the Stars zsűrijében

Rengeteget szidták a Dancing with the Stars sztárját a társai

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)