Változhat a Dancing With The Stars zsűrije a 3. évadra, amiben Shane Tusup is a versenyzők között lehet

Úgy tűnik, nincs megelégedve a TV2 a Dancing With The Stars zsűrijével.

2022. június 29., 07:32

Szerző:

A pletykák szerint a 3. évadra megint fel fogják frissíteni a Dancing With The Stars zsűrijét. A Blikk informátorai úgy tudják, hogy meghallgatásokat tartanak most potenciális új zsűritagok számára, de arról nincs hír, hogy a meglévők közül kit vagy kiket menesztenének. A táncos-celebes reality első évadában a zsűri tagjai Kováts Gergely Csanád, Molnár Andrea, Ördög Nóra és Schiffer Miklós voltak, a második évadra közülük az utóbbit lecserélték Bereczki Zoltánra. A zsűri a fenti képen a két műsorvezetővel, Lékai/Kiss Ramónával és Stohl Andrással kiegészülve látható.

Az új zsűritagok között lehetnek Kasza Tibor, Lovász László és Pásztor Anna, legalábbis őket már tavaly is megkeresték ebből a célból.

És állítólag a versenyzők toborzása is folyik már, itt szintén csak lehetőségként merült fel egyelőre Shane Tusup, valamint Schobert Norbert és Rubint Réka neve. Shane Tusup egyébként pár hónapja nyilatkozta a 168.hu-nak, hogy nyitott az ilyen megkeresésekre:

„néhány évvel ezelőtt én voltam az Oroszlán a Nicsak, ki vagyok?-ban a TV2-n. Azóta is volt néhány megkeresésem a TV2-től és az RTL-től egyaránt, de hát a projektnek be kell illeszkednie az éppen aktuális feladataim közé. Ha éppen egy sportolóval vagy csapattal dolgozom, nem hagyhatom őket faképnél egy reality show kedvéért, de ha egy menő projektről van szó, és belefér éppen az életembe/időbeosztásomba, akkor nagyon szívesen részt veszek.”

A TV2 illetékesei mindebből semmit sem erősítettek meg, azt mondják, majd a megfelelő időben közzétesznek mindent. Egyelőre csak annyit publikáltak, hogy a tánckarba keresnek táncosokat a következő évadhoz.

A DWTS legemlékezetesebb pillanatai tavalyról

Árpa Attila magyarázkodik: Nem miattam válik a táncpartnerem

Hatalmas baki a Dancing with the Starsban: Kamarás Iván kínos helyzetbe került

A Dancing with the Stars győztese reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

(Kiemelt kép: a Dancing With The Stars hivatalos Instagramja)