Újabb részletek: Szabó Zsófi édesanyjával is üvölthetett Shane Tusup

Az asszony a lánya segítségére sietett.

2022. május 25., 07:25

Szerző:

Mint megírtuk, szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. Állítólag a csinos műsorvezető az amerikai úszóedző dühkitörései miatt dönthetett úgy, hogy felbontja az eljegyzését. Azóta újabb és újabb részletek látnak napvilágot a szakítással kapcsolatban, most kiderült, hogy az RTL Klub sztárjának édesanyja is megjelenhetett az utolsó veszekedésnél. 

A Borsnak az alábbiakat mondta egy neve elhallgatását kérő forrás:

„Zsófi mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta.”

A telefonhívás után Szabó Zsófi édesanyja a helyszínre sietett.

„Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni….De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta”

- nyilatkozta a lapnak az informátor.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a  Blikk viszont arról írt, hogy Tusup megbánta tettét, és próbál bocsánatot kérni Szabó Zsófitól. A lapnak egy szintén névtelen informátor árult el részleteket azzal kapcsolatban, hogyan próbálja az úszóedző kiengesztelni a műsorvezetőt:

„Folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt.”

A boldog idők és a szakítás

Szabó Zsófinak durván beszóltak a szakítása kapcsán

Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőnél tartanak: kiderült, mikor lesz!

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)