Szabó Zsófi és Shane Tusup nagy veszekedéséről új részletek derültek ki: íme, hova fajult a vita

Shane Tusup olyat tett, ami miatt Szabó Zsófi arra jutott, hogy ki fogja hívni a rendőrséget.

2022. május 21., 10:35

Szerző:

Szerdán a közösségi médiában jelentette be Szabó Zsófi és Shane Tusup, hogy felbontották az eljegyzésüket. A műsorvezetőnő és a sztáredző nem nyilatkoztak a szakítással kapcsolatban azóta sem, de úgy tudni, a kapcsolat végét Tusup dühkitörései okozhatták.

Ezzel kapcsolatban most a Bors című lapban jelent meg egy cikk, és az újság arról tudósít, hogy volt egy konkrét veszekedés, amely egyenesen a szakításhoz vezetett.

„Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott”

– többek között ezt áll a lap friss cikkében.

Mindeközben a Blikk viszont arról ír, hogy Tusup megbánta tettét, és próbál bocsánatot kérni Szabó Zsófitól. Ez a kiadvány szintén egy névtelen informátorra hivatkozva írja többek között a következőket:

„folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt.”

Egyelőre azonban úgy tűnik, Szabó Zsófi döntése végleges a szakításról.

Szabó Zsófi és Shane Tusup – újra külön

Szabó Zsófi így gyászolta exét, Berki Krisztiánt

Videó: Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

Shane Tusup: Minden sportoló egy-egy üzleti vállalkozás és brand

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)