Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt dönthetett a szakítás mellett

Újabb részletek derültek ki a sztárpár szakításáról.

2022. május 20., 07:18

Szerző:

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír: szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A pár néhány héttel ezelőtt még a közösségi-oldalaikon közzétett posztjaik alapján úsztak a boldogságban, sőt az eljegyzés sem volt olyan régen, az amerikai úszóedző február végén Monacóban tette fel a nagy kérdést a kedvesének. 

A Blikk információi szerint az RTL Klub sztárja azért dönthetett a szakítás mellett, mert Shane Tusup kifordult önmagából és egy olyan arcát mutatta meg, amelyet korábban Szabó Zsófi nem látott. Egy párhoz közelálló forrás megerősítette mindezt. 

„Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert”

- mondta a névtelen forrás, aki szerint egy hangos és durva veszekedés után váltak el útjaik. 

Shane Tusupról már korábban is felröppent a hír azzal kapcsolatban, hogy nehezen kezeli az indulatait. Volt felesége, Hosszú Katinka is így gondolta, valamint edzőjeként több uszodából is kitiltották, sőt az Iron Aquatics egykori edzője, Darren Ward őrjöngő viselkedése miatt be is perelte Tusupot. 

Szabó Zsófi néhány nappal ezelőtt még arról mesélt a kollégáinak, hogy a kisfiának, milyen szerepe lesz az esküvőjükön. Egy másik ismerős elmondása szerint nincs visszaút, ugyanis a tévés annyira megerősödött a válása óta, hogy Tusup nem fogja tudni visszahódítani. 

„Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt”

- mondta.

A boldog idők és a szakítás

Szabó Zsófinak durván beszóltak a szakítása kapcsán

Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőnél tartanak: kiderült, mikor lesz!

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)