Bréking: Liptai Claudia visszatér a TV2-re, az egyik legnézettebb műsorba

Bejelentette a TV2, hogy kik lesznek a Sztárban sztár idei évadának zsűrijében, és nemcsak Liptai Claudia tér vissza.

2024. augusztus 21., 11:44

Szerző:

A visszatérések szeptembere lesz ez a TV2-n: visszatér a Dancing with the Stars, visszatér a Megasztár, visszatér a Sztárban sztár és ez utóbbival együtt visszatér Liptai Claudia is!

Liptai Claudia újra a TV2-n

Liptai Claudia tavaly nyáron a VIASAT3-on vezetett nem túl sikeres realityt, de azóta eltelt egy tévés szereplési szempontból számára relatíve csendes év, és az 51 éves színész-műsorvezetőnő úgy döntött, visszatér korábbi csatornájához. Liptai Claudia 2002-ről 2019-ig volt a TV2-nél, aztán elsősorban RTL-es produkciókban láthattuk, például a Mestercukrászban és a Nőcommentben. Most azonban visszatér korábbi csatornájához, ráadásul egy olyan műsorba, ahol annak idején jó sokat – három és fél évadot – zsűrizett: benne lesz a Sztárban sztár idei évadában!

Alább található a TV2 bejelentése, amiből kiderül, hogy ez egy Sztárban sztár All Stars évad lesz, azaz olyan szereplők vetélkednek majd utánozós éneklés műfajában, akik egyszer már szerepeltek ebben a versenyben az eddigi 9 évad valamelyikében. A zsűribe is korábbi zsűritagok térnek vissza Liptai Claudia mellett: Stohl András, Hajós András és Lékai-Kiss Ramóna. Az első adást szeptember 7-én lehet majd megnézni.

Aki figyelt májusban, az egyébként most nincs meglepve: voltak híresztelések arról, hogy Liptai Claudia visszatér a TV2-höz. Hát ezek szerint valóban igazak voltak a pletykák.

Liptai Claudia annak idején a Mokkát is vezette

Annak idején rengeteget szerepelt együtt a TV2-n Liptai Claudia és Havas Henrik, méghozzá a Mokka című reggeli adást vezették együtt hosszú ideig. Nemrégiben egy műsor erejéig újra összeálltak, ahol arról nosztalgiáztak, hogy húsz éve volt már, hogy a két műsorvezető elkezdte a közös munkát a Mokka című reggeli műsorban a TV2-n.

Liptai Claudia Sláger FM-en kapott rádióműsort A nő a tét címmel, és az egyes adások péntekenként a YouTube-ra is felkerülnek. Ennek az egyik korábbi részében vendégeskedett Havas Henrik, akinek volt pár megjegyzése a közös munka kapcsán. A 73 éves médiaszemélyiség rögtön azzal kezdi, hogy Liptai Claudia tényleg lefogyott, de Havas Henrik elárulja azt is, hogy annak idején havi négymillió forintot keresett a TV2-nél, de úgy írta alá a szerződést, hogy csak később tudta meg, hogy a partnere Liptai Claudia lesz. Itt tudja visszanézni a kapcsolódó videót.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár)