Liptai Claudia megdöbbentő dolgot árult el a családállításról, amin részt vett

Liptai Claudia Peller Mariannak vallott erről az élményről.

2023. június 22., 10:40

Szerző:

Ezoterikus napunk van: Tóth Andi a horoszkóp alapján oszt ki mindenkit, Tomán Szabina a páratlan számokban hisz, Liptai Claudia pedig családállításon járt. A 49 éves színész-műsorvezetőnő Peller Mariann YouTube-műsorának a vendége volt, ahol arról beszélt, milyen nagy hatással volt rá a családállítás, amin nemrégiben részt vett.

Liptai Claudia többször beszélt már arról, milyen nehéz gyermekkora volt, rossz körülmények között éltek, édesapja alkoholfüggő volt. A családállítás egy tudományosan igencsak vitatott terápiásnak szánt módszer, ahol valaki családtagjait a csoport többi tagja személyesíti meg.

„Úgy ültem be, hogy na, lássuk. Öt perc után zokogtam. Ez egy elképesztő élmény volt. Ráláttam a szüleim életére, aki akkor nem anyu és apu volt, hanem egy nő és férfi. Rálátni, hogy az apámnak honnan eredt a nyomora. Rálátni, hogy az anyám milyen szolgalelkű volt, és a saját lelkiismeret-furdalásból nem tudta ezt az egészet megoldani. Ez egy nagy flash volt. Akik ezt csinálják, elmondják, hogy ez nem ott oldódik meg, hanem mint egy csomó, egyszer csak kibomlik. Éreztem, ahogy hétről hétre könnyebb”

– meséli Liptai Claudia az alábbi videóban, amit a 24.hu szúrt ki.

Liptai Claudia nehéz gyerekkoráról 2021-ben beszélt az RTL-nek, akkor is elsírta magát, amikor visszament egykori lakásukba a kamerák kíséretében.

(Kiemelt kép: YouTube/LélekKözösség Peller Mariannal)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.