Liptai Claudia: Tizenhat voltam, amikor anyu elköltözött és otthagyott engem - videó

Liptai Claudia családi titokról rántotta le a leplet. 

2022. november 16., 13:42

Szerző:

Élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt Liptai Claudia. A műsorvezető imádta az édesanyját, aki 2010-ben hunyt el, de a haláláig egymás legnagyobb támaszai voltak. A tévés most azonban elárulta, hogy volt egy mélypont a kapcsolatukban, amikor 16 éves korában az édesanyja 3 hónapra elment, őt pedig magára hagyta az alkoholista édesapjával.

„Tizenhat éves koromig voltak együtt az szüleim. Nem véletlen, hogy a gimis időszakomra tehető a legrosszabb időszakom. Tizenhat voltam, amikor anyu elköltözött és otthagyott engem... És ez egy nehéz ügy”

- mesélte Liptai Claudia Almási Kitti pszichológusnak A TE döntésed című Youtube műsorban, amit a Blikk szúrt ki. 

„Volt egy három hónap, amikor egyedül éltem az apámmal, és az pokolian rossz három hónap volt”

- tette hozzá a műsorvezető. 

Amikor Liptai Claudia 16 éves volt, a szülei házassága teljesen megromlott, ezért döntött a költözés mellett az édesanyja. Kiderült, hogy a műsorvezető édesanyja egy korábbi nagy szerelme mellett találta meg a boldogságot, vele költözött össze, de sajnos a lányának már nem volt hely az apró lakásban. Kiderült, hogy a 3 hónap elteltével Liptai Claudia volt az, aki telefont ragadott, és azt mondta az édesanyjának, hogy ezt így nem bírja tovább, majd az asszony rögtön magához vette.

„Felnőttként teljesen máshogy látom anyukám döntését. Kettős érzések vannak bennem: nőként megértem, gyerekként nem. Ő talán azt hitte, hogy felnőttebb vagyok, azért lépett... Most Panka tizenhat éves. Még ha néha azt is érzem, hogy ezer darabra tudnám szedni, akkor sem lennék képes otthagyni őt semmilyen rossz helyzetben.De lehet, hogy nem lennék ma az, aki, ha ez nem történik meg velem”

- mondta a kétgyermekes édesanya. 

(Kiemelt kép: dfp - Kunos Attila)