Újabb pletykák a Curtis-ügy után: állítólag még egy sztárt próbál visszacsábítani a TV2

Curtis cáfolta, hogy tárgyalásban lenne a TV2-vel, de most egy másik médiaszemélyiségről rebesgetik, hogy megkörnyékezte a csatorna a visszatérés ötletével.

2024. május 30., 11:57

Szerző:

Sok újabban az átjárás a TV2 és az RTL között – hol van már az az időszak, amikor éles határ választotta el a két nagy kereskedelmi csatorna sztárgárdáját? A héten az Ütős ötösben a TV2-n az RTL legsikeresebb műsorából, a Barátok köztből szerepelt 5 színész, miközben jelenleg forgatja az utóbbi csatorna a Fort Boyard új évadát, amiben több olyan médiaszemélyiség is megjelenik majd, akik eddig jellemzően a rivális csatornánál tűntek fel. És hát nagy port vert fel Majka átállása tavaly év végén. Ezek tudatában nem meglepő, hogy egyre több a pletyka olyan hírességekről, akik egyik csatornától átmennek a másikhoz.

Hiába pletykálják, Curtis nem megy a TV2-höz

Majka átment, Curtis viszont marad: az első pletykák hamisnak bizonyultak. A rapper a 2020-as Sztárban sztárban vett részt, emlékezetes, hogy az utolsó előtti adásban egyszerűen nem vett részt, amiért kizárták a versenyből. A győztes így Szabó Ádám, a második helyezett az exe, Tóth Andi lett. Most állítólag korábbi évadok emlékezetes versenyzőivel tervez úgynevezett All Stars évadot a TV2 ebből a beöltözős-éneklős vetélkedőből, és a Blikk azt írta a minap, hogy a csatorna visszahívná Curtist is.

„Amennyiben sikerül megállapodniuk, Curtis a történtek ellenére csúcsgázsit kaphat”

– többek között ezt mondta a helyzetről egy névtelenségbe burkolózó informátor, aki azonban a szóban forgó rapper szerint hatalmasat tévedett. A fentiekkel kapcsolatban Curtis az Instagramon tisztázta a helyzetet a következőket írva:

„Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…!! NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!! LEGALÁBB ANNYI LEHETNE AZ »újságírókban«, HOGY FELHÍVNAK ENGEM ÉS MEGKÉRDEZNEK…”

Szóval akkor ebből ezek szerint nem lesz semmi, viszont...

Újabb pletykák: Liptai Claudia

Szintén belsős információkra, névtelen forrásra hivatkozva írja ezúttal a Story.hu, hogy Liptai Claudiát viszont tényleg próbálja visszacsábítani a csatorna. Állítólag már több műsorral kapcsolatban megkeresték volt műsorvezetőjüket, de ő mindig nemet mondott.

Az 50 éves színésznő-műsorvezetőnő hosszú pályafutása során egész sokat csalinkázott a két csatorna között, mindenesetre 1998-ban először az RTL-en tűnt fel. 2002-ben azonban átállt a TV2-höz, ekkor indult a csatornán a Claudia Show és a Big Brother is. Ez utóbbinak a férfi műsorvezetője Till Attila volt, aki aztán más programokban is többször feltűnt Liptai Claudia mellett. 17 évig dolgozott a színész-műsorvezetőnő a csatornánál, de akkor azt mondta, hogy váltani szeretne. 2019-től megint az RTL-en tűnt fel, egyrészt A tanár című sorozatban, másrészt A mestercukrászban.

Liptai Claudia legutóbbi műsora a Szingli vagy svindli című társkeresős reality volt a VIASAT3-on, a tavaly ősszel vetített program azonban nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, illetve mi konkrétan úgy fogalmaztunk októberben, hogy megbukott. Meglátjuk, hogy ezek után Liptai Claudia tényleg visszatér-e a TV2-höz.

(Kiemelt kép: a TV2 Facebookja)