Havas Henrik elárulta, havi hány milliót keresett anno a Mokkában, és megjegyzést tett Liptai Claudia fogyására

Havas Henrik és Liptai Claudia ugyanis újra összeálltak egy egyórás műsor erejéig.

2023. március 29., 07:31

Szerző:

Annak idején rengeteget szerepelt együtt a televízióban Liptai Claudia és Havas Henrik, de sok-sok éve nem láthattuk őket együtt. Most azonban egy műsor erejéig újra összeálltak, jelentette be Liptai Claudia a közösségi médiában. A színész-műsorvezetőnő nem járul hozzá, hogy a posztjait más oldalak átvegyék, ezért ha többre kíváncsi, kattintson át az Instagramra!

Csaknem húsz éve volt már, hogy a két műsorvezető elkezdte a közös munkát a Mokka című reggeli műsorban a TV2-n: a fenti kép 2004-ben készült róluk. Liptai Claudia most a Sláger FM-en vezet műsort A nő a tét címmel, és az egyes adások péntekenként a YouTube-ra is felkerülnek. Ennek következő részében vendégeskedik majd Havas Henrik, akinek volt pár megjegyzése a közös munka kapcsán. A 73 éves médiaszemélyiség rögtön azzal kezdi, hogy Liptai Claudia tényleg lefogyott, de Havas Henrik elárulja azt is, hogy annak idején havi négymillió forintot keresett a TV2-nél, de úgy írta alá a szerződést, hogy csak később tudta meg, hogy a partnere Liptai Claudia lesz. A további részletek a pénteken adásba kerülő beszélgetésből derülnek majd ki.

A nő a tét előző részének vendégei egyébként Majoros Hajnalka, Makány Márta és Zólyomi Norbert voltak, ezt a videót szerencsére be szabad ágyaznunk, úgyhogy máris mutatjuk.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)