Havas Henrik trágár videóban mondja meg a véleményét Tóth Gabiról: Halál gáz

Havas Henrik Tóth Gabin kívül Ákost sem kíméli új videójában.

2022. április 14., 10:51

Szerző:

Tóth Gabi körül tavaly nyár óta dúlnak az indulatok, és most Havas Henrik is elérkezettnek látta az időt, hogy véleményezze a 34 éves énekesnő karrierjét, aki bár októberben még kikérte magának, hogy bármi köze lenne a politikához, a választások finisében mégis politikai szerepet vállalt a kormány mellett kiállva.

Havas Henrik új videója a Nemzeti1 TV YouTube-csatornáján jelent meg, és a 72 éves műsorvezető-médiaszemélyiség a következőket mondja Tóth Gabiról. Az énekesnő egy Insagram-posztjában elmeséli, hogy vidéki származása miatt értelmiségi kollégái mennyit bántották, amivel kapcsolatban Havas a következő megjegyzést teszi:

„Érdekes, a Kovács Kati sose panaszkodott, pedig ő is vidékről jött. Én egyszerűen nem értem. A Katit miért nem bántották, csak a Tóth Gabit?!”

Tóth Gabi öltözködésével kapcsolatban a következő a véleménye:

„Olyan, mintha népviselet lenne, nem? Halál gáz egyébként, amit magára rángat időnként. És nem láttam az élő láncban, pedig meggyőződésem volt, hogy a Fásy Ádi és a Gáspár Győző közt ott lesz a Tóth Gabi, akit hátulról biztatóan át fog ölelni Ákos.”

Havas Henrik azt mondja erre, hogy Ákost hagyjuk is, de aztán végül mégis hosszasan értekezik a pop-rockénekes legutóbbi könyvéről, illetve arról, hogy Ákos most filmet fog rendezni. Ezzel kapcsolatban a videó legutolsó mondata tartalmazza Havas Henrik véleményének tömör összefoglalását:

„a könyve egy fos, a filmje meg nyilván szar lesz.”

Íme a teljes videó.

További vélemények Tóth Gabiról

Kajdi Csaba rendesen kiosztotta Tóth Gabit a választások utáni megjegyzéséért

Nem fogja elhinni, ki állt ki Tóth Gabi mellett

Tóth Gabi belehazudott a pofámba – kemény vádakkal állt elő az egyik legismertebb youtuber

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)