Liptai Claudia belefogyott a munkába

Liptai Claudiának enni sem volt ideje. 

2023. március 9., 13:33

Szerző:

Liptai Claudia sosem titkolta, hogy munkamániás, de bizony most az is kiderült, hogy sokszor még enni sincsen ideje. A népszerű tévés nemrég számolt be az örömhírről, hogy  a 95.8 Sláger FM YouTube- és podcast csatornáján új műsorral tér vissza.

A műsorvezető elárulta, hogy a Nő a tét című műsor kapcsán egy kicsit félt, de a férje, Pataki Ádám végig mellette állt, hogy támogassa. Fontos volt számára, hogy végre olyat csinálhat, ami csak az övé. Azonban Liptai Claudia ma már sokkal jobban odafigyel arra, hogy a pihenésre is szánjon időt. 

„Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re... Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni, most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nemcsak a kilókról, az energiáról is szól. Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem”

 - mondta a tévés a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

(Kiemelt kép: Youtube - Nyitott Akadémia)