Kiderült, ki lesz Till Attila mellett a Megasztár női műsorvezetője – itt az első videó a forgatásról

 Továbbra is Till Attila vezeti majd idén a Megasztár visszatérő évadját, de nem egyedül. Mutatjuk, ki lesz a partnernője.

2024. június 24., 13:58

Szerző:

A Megasztár című tehetségkutatónak eddig hat évada ment le 2003-tól 2012-ig, és mindig Till Attila volt a férfi műsorvezető. Az első három évadban Görög Zita volt a partnernője, aztán a negyedikben Szekeres Nóra, az utolsó kettőben pedig Liptai Claudia. Nos, a 12 év kihagyás után visszatérő Megasztár női műsorvezetőjének a személye, ma derült ki, de ne izguljon, nagyon nagy sokkot nem fog okozni a bejelentés.

A Megasztár 7 műsorvezetői: Till Attila és...

...Ördög Nóra!

„Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt, Ördög Nóra!!!
Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!”

– lelkendezik az alábbi posztban Till Attila. A műsorvezető az Instagramon ugyanis az első forgatási napról megosztotta az első videót is hétfőn délelőtt.

Ördög Nóra szintén beköszönt a közösségi médiában, mint a Megasztár új női műsorvezetője.

„Hello Till Attila, hello Megasztár!
Megtiszteltetés csatlakozni a legendához!”

– írja ő az alábbi fotóhoz.

Megasztár a leggyakrabban látott műsorvezetőkkel

Till Attila és Ördög Nóra a TV2 talán két legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője. Kettejük közül az utóbbit Kajdi Csaba kritizálta is ezért a Next Top Model Hungary című műsor kapcsán, hogy őt valahogy a csatorna bármilyen témájú műsorba megfelelőnek tartja:

„A [Next Top Model Hungary] nemzetközi formátumában a műsorvezető egy volt szupermodell, mint például Tyra vagy Heidi Klum, nálunk pedig Ördög Nóra: volt már szuper táncos, szuper séf, most szupermodell.”

A Blikk pedig emellé még a Story magazinból is idézett a múltkor egy korábbi Cyla-nyilatkozatot Ördög Nórával kapcsolatban:

„Úgy tudom, kávéfőző kisasszonyból nőtte ki magát profi műsorvezetővé. Ez tiszteletreméltó. Igaz, ezt nagyrészt az első férjének, Rubin Kristófnak köszönheti.”

Ezek után mindenesetre Ördög Nóra most az énekesek tehetségkutatójában is kipróbálja magát.

Rúzsa Magdihoz igazodnak majd a Megasztár forgatási időpontjai

Szintén a Blikk szállította a hírt, hogy a mai bejelentés szerint a TV2 úgy fogja szervezni a visszatérő tehetségkutató forgatásait, hogy az lehetővé tegye, hogy a zsűri női tagja, Rúzsa Magdi a nap legfontosabb pillanataiban ott lehessen a gyermekeivel. Többek között ez áll a csatorna közleményében:

„Természetesen tiszteletben tartottuk azt a kérését, hogy a gyermekei napirendjét szeretné a felvételek idején is tartani, így a napi beosztásokat úgy alakítottuk, hogy a reggeli és esti rutinnál együtt lehessenek otthon.”

Az énekesnő a múlt héten a TV2 videójában beszélt arról, miért mondott igent a felkérésre.

Till Attilához visszakanyarodva pedig még annyi újdonságot tudunk mondani a Megasztárral kapcsolatban, hogy a műsorvezető lesz a következő, második vendége annak a műsornak, aminek az első részében a múlt héten Tóth Gabi arról beszélt, hogy ideg-összeroppanása lett, és hogy édesanyja nem áll már vele szóba. Hogy Till Attila milyen témákat érint majd Kiss Ramóna interjúsorozatában, abból az alábbi videó ad ízelítőt.

(Kiemelt kép: TV2/Megasztár)