Rúzsa Magdi az újrainduló Megasztárról nyilatkozva odaszúrt a mostani tehetségkutatóknak

12 év után idén újraindul a Megasztár, és a harmadik évad győztese, Rúzsa Magdi most elmondta, mit gondol a TV2 döntéséről, hogy visszahozzák a műsort.

2024. február 23., 08:55

Szerző:

A hét nagy híre volt, hogy újraindul a Megasztár és ezt a hírt kommentálta most Rúzsa Magdi. A harmadik, 2005-2006-os évadot nyerte ő meg csaknem 18 évvel ezelőtt egy 20 hetes verseny fináléjában. Csaknem két évtized elteltével az énekesnő népszerűsége mit sem csökkent: pont ma és holnap este ad egy-egy teltházas koncertet az Arénában. Nemrég posztolta, hogy már folynak az előkészületek a stadionban.

A Megasztár eddig hat évadának győztesei Tóth Verától Radics Gigiig mind országosan ismert sztárok-énekesek a mai napig évtizedek elteltével is. Vajon most, hogy az újdonság varázsa azért már régen elmúlt, még mindig lehet ilyen népszerűségre szert tenni vajon egy tévés tehetségkutatóval? Rúzsa Magdi szerint igen, de a kérdésre adott válaszában érzékelteti, hogy mintha nem lenne túl jó véleménnyel bizonyos manapság futó műsorokról:

„egyértelműen igen! Ha [az énekes] megfelelő kezekbe kerül. Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt. Szerintem ez a titka. Tudom, érzem, hogy a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik. Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka, és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen! A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden.”

Rúzsa Magdi többek között azt is felidézi a Bors című kiadványnak adott interjújában, hogy mit érzett, amikor meghallotta, hogy 12 év után újraindul a tévéműsor, ami híressé tette őt:

„mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg.”

Ezen a hétvégén nagykoncert!

Nemrég az énekesnő egy interjúban azt festette le, hogy milyen felállással abszolválja az ötfős család, ha a hármas ikrek, Keve, Lujza és Zalán anyukája este koncertezik.

„Az életem gyökeresen megváltozott. Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy kialakítsuk a napi rutinunkat a gyerekekkel. A koncertnapokon sincs ez másképp. Amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük. A koncerthelyszíneket is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne legyek túl hosszú ideig távol. Ez igazán fontos nekem”

– mondta Rúzsa Magdi a Glamournak tavaly. Az is kiderült a riportból, hogy a koncertnapokon igénybe vett plusz segítség alatt pontosan kiket is kell érteni: egy vagy több családtag érkezik ilyenkor, plusz egy bébiszitter.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)