Újraindul a Megasztár, egy név már fel is merült a zsűritagokkal kapcsolatban

A Megasztár győztesét rendkívül magas nyereménnyel kecsegteti a TV2. Jön az új évad!

2024. február 22., 10:13

Szerző:

Nagy bejelentést tett a TV2: még az idén visszatér a Megasztár, amit nyilván a szintén visszatérő X-Faktorral figyelhetnek majd párhuzamosan a tévénézők. Feltéve persze, hogy vannak még olyanok, akik a TV2 és az RTL műsorát egyaránt figyelik. Csakhogy amíg az X-Faktor mindössze egyetlen évadot hagyott ki, addig a Megasztár tizenkettőt: 2012 tavaszán ment le a legutolsó, hatodik évad, amit Radics Gigi nyert meg. (A további győztesekre a kapcsolódó linkekkel soroljuk.)

„Amióta csatlakoztam a TV2-höz öt évvel ezelőtt, azóta az volt az álmom, hogy visszahozzuk a csatorna legemblematikusabb énekes tehetségkutató műsorát, a Megasztárt. Egy egész magyar nemzedék nőtt fel ezen a produkción, tele fantasztikus tehetségekkel és érzelmekkel. Hála a csapatunknak, most ez az álom valóra válik. Alig várom!”

– mondta szerdán a bejelentésben Pavel Stantchev, a TV2 bolgár származású vezérigazgatója. Nem túl meglepő módon 12 év után a nyereményt is kicsit emelni kellett, most már 40 millió forintot kap majd a győztes, plusz mellé egy videóklipet és egy dalfelvételt egy Los Angeles-i stúdióban.

Till Attila egy Molnár Ferenc Caramellel közös videót is posztolt, ő ugye a második évadot nyerte meg 19 évvel ezelőtt, a 2004-2005-ös évadban. Nem sok ilyen showműsor van már egyébként a hazai kereskedelmi televíziózásban, mint anno a Megasztár: az első három évad ősszel kezdődött és tavasszal ért véget. Most már jellemzően két részre oszlik a kertévés évad: a tavasszal induló szériáknak még nyár előtt vége van, az ősszel induló műsorok pedig a legritkább esetben nyúlnak át az új évre, karácsony előtt mindennek megtartják a fináléját és a téli szünet után új adásfolyamok indulnak. (Az egyik ilyen ritka eset volt a 2022-es Való Világ 11, ami a régi Megasztárokhoz hasonlóan ősszel indult és a következő év tavaszán ért véget.)

Lakatos Márk a zsűriben?!

A Megasztár műsorvezetője tehát továbbra is Till Attila lesz, de a zsűriről egyelőre semmit nem lehet tudni, leszámítva Lakatos Márk alábbi, szarkasztikus posztját. Emlékezetes, hogy ő annak idején a Megasztár stylistjaként lett híres, hiszen a tehetségkutató egyben átalakítóműsornak is számított: azt mutatta be, hogyan lesz egy egyszerű, hétköznapi megjelenésű személyből a címben említett megasztár.

Mindenesetre Lakatos Márk a szerda esti bejelentés másnapján a következőket írta az Instagramon, reagálva egykori tévéműsora visszatérésére:

„jó reggelt! Nem a Tényekben fogok feltűnni, hanem az újra induló Megasztárban! Ezt vehetitek készpénznek. Felajánlották a zsűri bársonyszéket, de flegmán visszautasítottam, mert én versenyezni akarok. Hangom van, a mozgásom jó. Lehetek egy Oláh Ibolya! Csak az az egy bizonytalanít el, hogy annak a rossz ízlésű, b**i stylistnak a karmai közé kerülök! Tudjátok, az a ricsajos bazári majom, aki mindenkiből hülyét csinál! Hogy is hívják? Az Origón olvastam róla: a bukott öltöztető! Segítsetek már!”

Az alábbi poszt tartalmazza a fentieket.

(Kiemelt kép: TV2/Megasztár)