Diéta: Király Viktor megmutatta, hogyan sikerült 5 hét alatt 8 kilót fogynia úgy, hogy végig csak feküdt

Az sem semmi, hogy ki tűnik fel Király Viktor mellett a videóban!

2024. február 21., 11:11

Szerző:

A legutóbbi cikkünk óta Király Viktor újabb videót posztolt, és ebben végre félreteszi a tréfákat és őszintén vall az életmódváltásáról és a fogyásról. Az énekes januárban sérvműtéten esett át, valamint bejelentette, hogy a jelek szerint megoldódni látszik a házasságának a válsága. A szerda délelőtti videó különlegessége, hogy szerepel benne Virág Anita is – hosszú ideje nem láthattuk együtt a házaspárt, de most kiderült, hogy együtt edzenek.

„5 hét telt el a műtét óta, és már elértem azt az állapotot, hogy tudjak egy kicsit mozogni. Eddig nem tudtam annyira. Csak azért csinálom ezt a videót, hogy milyen érdekes, hogy úgy, hogy nagyjából feküdtem, nem nagyon mozogtam 5 héten keresztül, még így is fogytam egy csomót. Legalább 8 vagy 7 kilót, nem tudom pontosan, de haladok a jó irányba. Szóval ez a bizonyíték arra, hogy mennyire fontos a kaja! Még ha unalmas is – ugye ezt posztolom is, hogy mostanában nagyon unalmas, de borzasztó fontos, legalább 80%.”

– mondja Király Viktor a csütörtök délelőttig Instasztoriban megtekinthető felvételen. Egy másik videóban újabb példát mutat arra, hogy miket eszik mostanában: ezúttal brokkoli a menü.

Király Viktor élete nehéz szakaszában hízott el

Boldogságra születtünk, és az emberi elme nem szeret szenvedni. Ezért mindent megteszünk, hogy ne legyenek rossz érzéseink, ami a legrosszabb a testnek és léleknek egyaránt. A rossz érzéseinket gyakran evéssel csillapítjuk, különösen akkor, ha nincs más módszerünk arra, hogy hogyan nyugtassuk meg magunkat. Pedig az evés egy biológiai folyamat, nem arra szolgál, hogy az érzelmeinket karban tartsuk vele. Azt már korábban bebizonyították, hogy a testéhség az, amit étkezés után 2-3 órával a gyomor tájékán érzünk, míg az érzelmi éhség bármikor megjelenhet és a gyomorszáj körül érezzük. Utóbbit nem csillapítja az evés, ami után általában heves bűntudat és szégyenérzet tör ránk – magyarázta nemrégiben Bús Tímea szakértő a Pénzcentrum hasábjain. Azt javasolja, hogy ilyenkor mindenképpen érdemes egy szakemberhez fordulni, aki segít feltárni a probléma lelki gyökereit, hiszen a fogyás hosszútávon csak ennek segítségével lesz sikeres. Az egyik legjobb módszer erre a szomatodráma.

Fontos, hogy tűzzük ki a fogyási célt és lássuk is magunkat, amint ezt elérjük. A túlsúly sokszor azért tér vissza, mert az illető nem tud azonosulni új önmagával, hiszen a lelkében még nem zajlottak le azok a folyamatok, amelyek ezt lehetővé teszik. Ez természetesen hatalmas energiát igényel és nagyon fájdalmas lehet lelkileg, ezért sokan inkább nem is néznek szembe vele. E nélkül azonban nem sok esély van a sikerre.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)