Király Viktor kórházban van, műtétre szorul, a fájdalomtól már énekelni sem tudott

Király Viktor kénytelen volt bevállalni a műtétet, mert a fájdalom már a munkájának is közbeszólt.

2024. január 18., 11:30

Szerző:

Nemcsak III. Károly király, hanem Király Viktor is műtétre szorul: a betegségéről tegnap beszélt az RTL-en, a Reggeli című műsorban. Azzal kezdi, hogy 2023 nem volt egy túl jó év a számára.

„A '23-as évet nagyon megtoltam – a rossz irányban. Ezért eldöntöttem, hogy '24 arról fog szólni, hogy visszaáll a rend”

– mondja Király Viktor, utalva minden bizonnyal arra, hogy a testsúlya látható mértékben gyarapodott az évben, és lelkileg sincs a legjobb állapotban, tekintettel házassága válságára.

Mindehhez hozzájön, hogy ma kórházba kell mennie.

„Holnap megyek egy sérvműtétre. [...] Ezt muszáj már megcsinálnom, mert közbeszól az éneklésben. Amikor egy egy-másfél órás éneklést csinálok, akkor a végén már görnyedve vagyok a színpadon, mert ez egy lágyéksérv, pont a hasizomnál, eléggé megzavarja, szóval ezt már meg kell csinálni.”

Király Viktor azt mondja, a lábadozási idő hat hét, vagy legalábbis hat hétig nem sportolhat majd a műtét után. A 39 éves énekes egyébként újrakezdte a bokszolást, szóval ez a sport várja majd, ha meggyógyul, de rögtön egy kiszólással figyelmeztet is, hogy nem a Sztárboxra edz.

Alább tudja megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)