Király Viktor és Virág Anita házasságáról megjött a hír, amit régóta vártunk

Lassan már egy éve, hogy Király Viktor és Varga Anita különköltöztek.

2024. február 15., 12:19

Szerző:

Nagy bejelentést tett Király Viktor Valentin-nap alkalmából. Régóta lehet tudni az énekesről, hogy küzd a házassága megmentéséért, erre most a következő posztot publikálta.

„Boldog Valentin-napot a legszebb feleségnek és legjobb anyukának. Szeretünk nagyon! Apa és Kolen!”

– írja Király Viktor az alábbi posztban, ami nemcsak vörös szívet tartalmaz, hanem egy olyan fotót is, amin a feleségével kézen fogva sétálnak bele a tengerbe a naplementében. A fotó talán legutóbbi athéni nyaralásukkor készülhetett.

Bár a poszt szövege nem mondja ki egyértelműen, hogy újra egymásra talált volna a házaspár két tagja, a kommentelők egyértelműnek veszik, hogy ennek a posztnak ez a jelentése, és Király Viktor nem is javít ki senkit, tehát vehetjük úgy, hogy hallgatólagosan megerősíti, hogy tényleg azt akarta mondani, hogy újra együtt vannak Virág Anitával.

„Ti vagytok a legokosabbak! Dolgozni kell a kapcsolaton. A legegyszerűbb elválni

– írja egy kommentelő a fenti posztban.

Más még lelkesebb:

„de jó látni okos embereket. Gratulálok nektek, hogy a családot választottátok, könnyű rombolni, de építeni csak a legjobbak tudnak! Példaértékűek vagytok. Sending love.

A jó hír most azután érkezik, hogy lassan egy éve lehet tudni, hogy külön él egymástól Király Viktor és felesége, Virág Anita influenszer. Az egykori Megasztár-győztes tavaly év végén a Tények Pluszban vallott arról, hogyan áll a kapcsolata a feleségével, akivel közösen nevelik a kisfiukat, Kolent.

„Jó úton haladunk az Anitával. Most voltunk Athénban együtt, ez teljesen egyértelmű volt”

– mondta akkor Király Viktor a TV2-nek, megerősítve, hogy nincs szó végleges szétválásról, és hogy azon vannak a feleségével, hogy rendbe hozzák a házasságukat.

Teszik ezt már csak gyermekük miatt is, akivel Király Viktor szeretne több időt tölteni:

„én még mindig harcolok a figyelméért, mert nagyon anyás, de azért most már egyre többször van, hogy azt mondja: »apával akarok sétálni!«, »apával akarok vécére menni!«”

Alább található a teljes videó.

És érdemes idézni azt is, amit Király Viktor most az év elején mondott az RTL-nek a Reggeli című műsorban. Egyrészt a betegségéről beszélt (azóta már sikeresen túl van a műtéten), másrészt összefoglalta, mennyire nem volt jó év számára a 2023-as, és hogy megfogadta, hogy 2024-ben fordít a trendeken.

„A '23-as évet nagyon megtoltam – a rossz irányban. Ezért eldöntöttem, hogy '24 arról fog szólni, hogy visszaáll a rend”

– mondja Király Viktor, utalva minden bizonnyal arra, hogy a testsúlya látható mértékben gyarapodott a tavalyi évben, és lelkileg sem volt a legjobb állapotban. Nagy örömhír, hogy a nehéz időknek ezek szerint vége és tényleg sikerül pozitív irányba fordítani a dolgokat.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)