Király Viktor és válófélben levő felesége meghökkentő dolgot posztoltak, beindultak a találgatások

Régóta rengeteget olvastunk Király Viktor házasságának válságáról, a mostani posztok egy bejelentéssel is felérnek.

2023. október 25., 07:34

Szerző:

Kisebbfajta szenzációt keltett, hogy Király Viktor éppen Athénban nyaral az alábbi Instaposzt tanúsága szerint. A poszt azt emeli ki, hogy ugyanaz a hátizsák van nála, amit az Ázsia Expressz című reality felvételekor használt, de nem ez az, ami miatt a követők között beindultak a pletykák.

Hanem az, hogy szintén Athénból posztolt Király-Virág Anita, többek között ugyanarról a strandról, mint (volt?) férje. A feleség vonatkozó Instasztorijai itt találhatók.

Nos, Királyék másfél éve költöztek szét, akkor, amikor Király Viktor hazatért a fent említett Ázsia Expressz forgatásáról. Tavasszal is voltak egy ilyen közös, békülős célú úton, de az nem hozott eredményt, állítólag a nyáron a válási papírokat is előkészítették Virág Anita mintha a különélésre kezdett volna berendezkedni.

A Blikk kérdésére az énekes csak annyit mondott, hogy

„bocs, de még nem nyilatkozunk”,

ami azt sejteti, hogy Király Viktor már a felesége nevében is beszél, azaz továbbra is vagy megint egy párnak tekinti magukat. És persze azt is sejteti, hogy majd hamarosan fognak nyilatkozni, kérdés persze, hogy mit. A Blikk egy ismerőst is megszólaltat a témában, és hozzáteszi többek között, hogy Király Viktor az elmúlt napokban többször is szivecskézte Virág Anita posztjait: a jelek arra mutatnak, hogy másfél év mosolyszünet után mintha újra közelebb kerültek volna egymáshoz.

Meglátjuk.

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)