Rúzsa Magdi elárulta, mi volt a „vegetáriánus menü” hármas ikrei 2. születésnapján – babazsúrfotók!

Rúzsa Magdi azzal viccel, hogy mi volt a vegetáriánus menü az ikrek születésnapján.

2024. február 2., 10:57

Szerző:

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Lujza és Zalán két évesek lettek! Az énekesnő így számol be a gyermekei számára rendezett zsúrról az Instagramon egy friss posztban. A feliratból kiderül, hogy a tortától a díszítésen keresztül az ételig minden egy-egy szponzortól volt.

„Csoda napunk! 2 évesek lettek a manóink. Jó volt látni a boldogságukat! Köszönjük a mesés tortákat Mészáros Andreának! A szuper díszítést Zsófinak, a szép pillanataink megörökítését Jaksa Tímeának, és az igazi balkáni ízvilágot az Unkija Grill Bárnak. Ma vegetáriánus volt a menü, csak bárányt ettünk”

– viccel azzal Rúzsa Magdi, hogy ők annyira sok húst szoktak enni, hogy ha csak báránysült a vacsora, akkor az nekik már vegetáriánus.

Reméljük, Puskás-Dallos Peti nem olvasta, hogy Rúzsa Magdi a vegetáriánusokkal viccelődik.

Rúzsa Magdi egyébként sosem mutatja meg gyermekei arcát a közösségi médiában, de azért arról időnként elárul ezt-azt, hogyan neveli a három kicsit. Arra a kérdésre, hogy Lujza, Keve és Zalán látták-e már őt a színpadon, azt válaszolta, hogy nemhogy színpadon nem, még videón sem:

„még nem láttak színpadon, de nem is hiszem, hogy értenék, mit is jelent ez pontosan. Még videókat sem láttak, nem mutatunk nekik mozgó képeket, a diavetítésnél tartunk. Szeretném őket a könyves mesevilágban tartani, ameddig csak tudom, mert nem az ő agyuknak van kitalálva a gyors mozgókép.”

Három pici gyermek nevelése a munka mellett természetesen hatalmas kihívás, és Rúzsa Magdi arról is többször beszélt már, hogy mennyiben más életet él, amióta gyermekei születtek:

„az életem gyökeresen megváltozott. Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy kialakítsuk a napi rutinunkat a gyerekekkel. A koncertnapokon sincs ez másképp. Amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük. A koncerthelyszíneket is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne legyek túl hosszú ideig távol. Ez igazán fontos nekem.”

Azt is elárulta, hogy a koncertnapokon igénybe vett plusz segítség pontosan kiket is kell érteni: egy vagy több családtag érkezik ilyenkor, plusz egy bébiszitter. Ezen kívül a 38 éves énekesnő a következőket teszi hozzá:

„a gyerekeknek is az a jó, ha egy kiegyensúlyozott, boldog édesanya néz rájuk, aki nyugodt körülmények között tudja nevelni őket. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hivatásom lehetővé teszi azt, hogy megélhessem az anyaságot, és közben megmaradjon a színpad, a közönség szeretete és a zene is!”

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)