Tóth Gabi vallomásai: idegösszeroppanása volt és elárulta, az édesanyja miért nem áll szóba vele

Tóth Gabi csak most meséli el, mennyire nehéz volt a számára a házassága utolsó időszaka.

2024. június 19., 15:03

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor tavaly nyáron jelentették be, hogy válnak, és az énekesnő most mond el néhány mellbevágó részletet ennek előzményeiről és következményeiről. Az énekesnő volt az első vendég a TV2 Titkok című műsorban, ahol Kiss Ramóna háziasszony kérdéseire megdöbbentő dolgokat árult el.

Tóth Gabi idegösszeroppanást kapott

Tóth Gabi a következőket mondja arról, mennyire nehéz volt a számára a házassága végével egybeeső időszak. Érezte, hogy nem működik a kapcsolata Krausz Gáborral, de nem tudta, hogy a gyermeke vagy a karrierje miatt ne maradjon-e inkább a kapcsolatban. Sokszor volt pánikrohama ebben az időszakban, azt mondja, nem volt ilyen tünete, amióta összejött Papp Máté Bencével.

„A tavaly januárom olyan volt, hogy volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő. Olyan rosszul voltam. Be is kerültem egy kórházba. Előtte év októberében egy hétig kórházba kerültem. Nem tudták, hogy miért, de azért, mert már olyan szinten nem voltam jól abban, amiben voltam, és olyan szinten magamra akartam erőltetni ezt az egészet, hogy konkrétan idegösszeroppanást kaptam. ”

Tóth Gabi azt is említi az interjúban, hogy attól tartott, hogy a karrierjébe fog kerülni, ha kiderül, hogy ő elválik. Azóta tudjuk, hogy ez nem következett be, de így is lettek borzasztóan negatív következményei a válásának.

Tóth Gabi sírva beszél édesanyjával való, megromlott kapcsolatáról

Tóth Gabi azt mondja, hogy a válása és új kapcsolata éket vert közé és egy hozzá igen közel álló családtagja közé. Kiss Ramóna unszolására elárulja, hogy az édesanyjáról van szó.

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem tudta feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd ahogy alakul. Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút is megnézi, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem.”

Ezek után egy újabb meglepő fordulattal Tóth Gabi azt mondja, hogy mégsem azért haragudott meg rá az édesanyja, mert elvált, hanem ez (is) a kommentelők hibája:

„De őt inkább azok viselték meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket lehoztak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. Az én édesanyámmal olyan viszonyunk volt, amire minden gyerek vágyik: együtt buliztunk, barátnők voltunk. És hát bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Őneki nehéz. Az se volt titok, hogy ők is voltak külön az édesapámmal.”

Tóth Gabi kiemeli, hogy az emberek ítélkezése családokat és karriereket tud szétrobbantani, de ő erős embernek tartja magát, és tudja, hogy ebből is fel fog tudni állni. Az alább megtekinthető interjúban Tóth Gabi azt mondja, szerinte aki rosszat kommentel róla, az irigy rá.

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)