Igazából így énekel Tóth Gabi élőben: újabb botrányos videó terjed

Még egy éve sincs, hogy egy videó terjedni kezdett Tóth Gabi egyik koncertjéről. Most nem Beyoncét énekel, hanem magyarul, de kommentelők megint nem győznek hüledezni.

2024. május 29., 09:23

Szerző:

Pár hét híján pont egy éve volt, hogy Tóth Gabi a Petőfi Zenei Díjátadón megkapta az Év legjobb női hangjáért járó elismerést. A díj kapcsán egyrészt rengeteg gratulációt kapott az énekesnő, másrészt azonban volt, aki azt a tényt emelte ki, hogy egy állami, azaz nem független fórumtól kapta meg a díjat, illetve felkerült a TikTokra egy videó, ami Tóth Gabi egy korábbi fellépésén készült. Az énekesnő itt Beyoncétól a Run the World (Girls) című számot adta elő saját interpretálásában, és hatalmas felhördülés volt azon, hogy hogyan énekelt a felvételen Tóth Gabi. Most egy hasonló botrány van újra kialakulóban, csak Tóth Gabi reakcióját most már valószínűleg tudhatjuk előre.

Újabb Tóth Gabi-koncertfelvétel szivárgott ki

Több, mint kétszázezren látták már az alábbi videót a TikTokon, és közülük csaknem háromezren érezték úgy, hogy ezt nem bírják ki anélkül, hogy a véleményüket kommentben meg ne osztanák. Valószínűleg önnek is lesz véleménye, indítsa el a videót!

Van olyan kommentelő, aki az Ördögűző című filmet emlegeti, más a következőt írja:

„Ő legalább jól érzi magát, más nem biztos...”

Illetve többen is megjegyzik, Tóth Gabi mennyire emlékeztet itt Papadimitriu Athinára.

A Redditre szintén kikerült a videó, és nem túl meglepő módon itt sincsenek elragadtatva a kommentelők.

„Valahogy nagyon nem állnak össze itt a dolgok. Kellemetlen nézni és hallgatni is”

– írja az egyik legtöbb kedvelést begyűjtő komment. Más megjegyzi, hogy a közösségi médiában mennyire máshogy néz ki Tóth Gabi, mint ezen a felvételen:

„Nem bántásból, de a teste köszönőviszonyban sincs az Instagramon prezentálttal.”

Tóth Gabi egyszer már reagált minderre

Amikor tavaly ilyenkor lezajlott egy hasonló botrány, akkor az énekesnő a TikTokon reagált. Minden bizonnyal akkori gondolatai továbbra is érvényesnek tekinthetőek, szóval érdemes felidézni, hogy az első körben hogyan válaszolt ezekre a támadásokra:

„Konkrétan ez a cancel culture. A teljes eltörlés, karaktergyilkosság olyan mértéke, amikor már azt kérdőjelezik meg, hogy tudok-e egyáltalán énekelni. [...] A szakmai tudásomat soha senki nem kérdőjelezte meg, és most már ez is megtörtént. [...] Milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit azzal, hogy amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor a csorda megy azzal, hogy jó, és ha valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük azt mondani rá, hogy ez szar, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal erre!”

Tóth Gabi kérte annak idején, hogy a teljes videóját hallgassák végig, kattintson tehát a play gombra!

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)