Tóth Gabi ezért hitte azt először, hogy Papp Máté Bence gyűlöli őt

Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme nem indult zökkenőmentesen, derül ki a néptáncos friss interjújából.

2024. május 14., 09:20

Szerző:

Tavaly nyáron került a rivaldafénybe Papp Máté Bence, mint Tóth Gabi új szerelme. Ennek lassan már egy éve, és a néptáncos most az énekesnő nélkül adott videós nagyinterjút a jobboldali érzelmű celebek kedvenc portáljának, a Mandinernek.

Tóth Gabi azt hitte, hogy Papp Máté Bence gyűlöli

Papp Máté Bence és Tóth Gabi kapcsolata munkakapcsolatnak indult: a táncos az énekesnő fellépésein kapott szerepet. A fiatalember így emlékszik vissza arra, amikor összejött Magyarország legmegosztóbb nőjével:

„Teljesen munkakapcsolatnak indult. Sőt, amikor legelőször találkoztam a Gabival, akkor azt mondta, hogy én utálom őt, mert annyira merev voltam. Én meg igazából nagyon izgultam, mert nagyon pedánsan, nagyon jól akartam tanítani őt mozdulatokra, és lehet, hogy egy kicsit szárazabb voltam vagy hidegebb. De így indult az egész. És akkor volt egy lelkitárs-kapcsolat: amikor elkezdtünk beszélgetni, akkor éreztük azt, hogy értjük, amit a másik mond és egy hullámhosszon vagyunk. De mind a kettőnknek volt olyan kapcsolata, amit... erről még nem beszéltünk, csak valahogy éreztük szerintem, hogy le kell zárni.”

Ahogy aztán kiderült, hogy mégiscsak működik köztük a kapcsolat, és mindketten kiléptek a korábbi viszonyukból, illetve Tóth Gabi a házasságából. Ezek után kezdődött a szerelmük, de Papp Máté Bence bevallja, hogy tartott attól, hogy hogyan fogják őt megítélni, amikor kiderül, hogy Tóth Gabi szerelme lett:

„Féltem ettől, hogy a Gabival való kapcsolatom hírére az egész eddigi munkámat majd azzal fogják magyarázni, hogy a Gabi miatt lettem az, aki. Ez a mai napig egy kicsit zavar, mert nem szeretném. Azért én előtte is képviseltem valamit, előtte is csináltam valamit, ezek után is ezt fogom továbbvinni. Elkerülhetetlen, mert Gabi segít, és Gabi már ha mond egy jótanácsot, akkor már azzal is sokat segít, szóval elkerülhetetlen, hogy ő segítsen engem. Azt gondolom, hogy sikeres emberek mellett mindig van egy támogató ember, és mi abszolút támogatjuk egymást a siker felé vezető úton. De azért tiszteletben akarom tartani a Gabi világát, az értékrendjét.”

Papp Máté Bence hozzáteszi, hogy a nehezén már túl vannak, úgy érzi, a gyűlölethullám kezd elülni, csillapodnak körülöttük a kedélyek.

A fiatalember már korábban is beszélt arról, hogy a szüleitől örökölte a néptánc szeretetét, de elárulta, hogy neki is volt egy lázadó korszaka, amikor majdnem úgy döntött, hogy a néptánc helyett egy másik pályán próbál majd meg elindulni:

„fiatalon, tinédzserkoromban engem is elvitt a városi lét, a modernitás, az, hogy ez gáz, amit csinálunk, a néptánc, meg hogy ez annyira nem trendi. Én akkor fociztam, egészen az érettségi előtt tizedikig. Olyan ötödikes koromban kezdtem, a táncot előbb, azt óvoda után. De a focit nagyon szerettem, a mai napig szoktam hobbiszinten. Érettségi előtt el kellett döntenem, hogy foci vagy tánc, és akkor majdnem a foci mellett döntöttem, de örülök, hogy nem így alakult.”

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Mandiner)