Március 15.: Tóth Gabi és párja egy Trianon-emlékműnél puszizkodva kezdte az ünneplést

Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy Trianon-emlékműnél romantikázott a legfrissebb fotók tanúsága szerint.

2024. március 15., 07:29

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence már sokszor posztoltak romantikus-ölelkezős fotókat, és csütörtök este az énekesnő egy újabb adagot publikált. A dologban az most a különleges, hogy az énekesnő megjelölte a helyszínt is: Trianon Emlékmű, Szada. Két évvel ezelőtt egyébként Tóth Gabi még Krausz Gáborral ünnepelte március 15-ét, méghozzá a Békemenetben. (Krausz Gábor Instagramjáról azóta eltűnt az ezt megörökítő kép, de persze valószínűleg Tóth Gabi és nem a Békemenet miatt, hiszen a sztárséf azóta is lelkes Fidesz-támogató.)

Egy idézet is tartozik a mai bejelentkezéshez:

„az ember agyagból gyúrjon Istent,
aki teremtsen néki világot,
hol hajthat magának papírhajót,
amin önnön özönvizét megússza.
Keressen folyton partokat,
hogy folyvást száradozzon.
keressen folyton partokat,
míg el nem mossa egy végső áradat.”

Íme a képek.

Az idézet egyébként Sebestyén Márta egyik dalából, a Teremtésből való. Kattintson a play gombra, és merengjen egy kicsit, hogy ennek mi köze lehet akár 1848. március 15-höz, akár Trianonhoz, ha van bármi egyáltalán!

Az énekesnő egyébként a múlt vasárnap a Tina Turner-emlékkoncerten lépett fel, ehhez hosszabbították meg a haját a fenti képen is látható módon. A fellépés után a következőket írta az Instagramon, említve többek között táncpartnerét, a Dancing with the Starsból is ismert Bődi Dénest, valamint a koncert egyik fellépőjét, Király Lindát:

„nagyon szerettem ezt az estét! Meg a táncpróbákat Bődi Dénessel, köszönöm neked a profizmusod, drága Dini! Linda pedig világsztár! Elképesztő hang, karizma és nagyon jó ember! Gratulálok mindenkinek, aki részese volt ennek a csodás emlékkoncertnek! Nektek köszönjük a legjobban kedves emberek, akik eljöttetek és ilyen emelkedett bulihangulatot teremtettetek! Nélkületek nem menne!”

Az énekesnő fellépése mindenesetre vegyes reakciókat eredményezett. Bár az énekesnő Instáján ritkán olvashatóak negatív kommentek, ezúttal akadt egy-kettő.

„Meggyaláztad Tina Turnert! Ordítottál, mint a fába szorult féreg”

– írja valaki, akit (egyelőre) nem tiltottak ki Tóth Gabi oldaláról.

És ez még nem minden a vasárnap estéről, mert a közönség leghíresebb tagja is elkészítette élete első közös fotóját Tóth Gabival. Kiszel Tündéről van szó, és a dekoratív médiaszemélyiség  a következőket írta az élményeiről az alábbi posztban.

„A Tina Turner-emlékkoncerten találkoztam Tóth Gabival! Nagyon szeretem Gabit! Őstehetség, fantasztikus énekesnő, igazi energiabomba, empatikus, kedves és jószívű! Örülök, hogy végre elkészült a közös fotónk!”

Mutatjuk ezt a képet is, ha még nem látta volna.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)