Felkerült a netre, Tóth Gabi hogyan énekelte Tina Turner nagy slágerét az emlékkoncerten, a kommentelők tombolnak – videó

Tavaly egy olyan videóból lett botrány, amin Tóth Gabi egy Beyoncé-dalt énekel, lehet, hogy itt a második felvonás? Szavazzon!

2024. március 12., 08:52

Szerző:

Vasárnap este Tina Turner emlékére rendeztek koncertet az Erkel Színházban, ahol a fellépők között volt Tóth Gabi (valamint például Árpa Attila, Király Linda és Hunyadi Donatella). Most felkerült a TikTokra egy videó a botrányhős énekesnő fellépéséről, szóval ha ön is kíváncsi, hogyan énekelte Tóth Gabi Tina Turner egyik legnagyobb slágerét, a Proud Mary-t, kattintson rögvest a play gombra!

Tóth Gabi valamennyi megnyilvánulását szélsőséges reakciók kísérik, ezt is.

„Gyalázat! Rettenet”

– írja a videóhoz az egyik tiktokozó. A Redditen is gyűlnek a vélemények, és a legnépszerűbbek itt sem túl pozitívak.

„Mi ez a brutális orrhang? Most ő kigúnyolni akarta szerencsétlen Tinát? És hozzá ez a darabos, ormótlan mozgás… szörnyű. Mintha egy bojlerre neccharisnyát adtak volna, és azt rántották volna odébb időnként”

– így szól az egyik vélemény. Emlékezetes, hogy korábban úgy volt, hogy Tóth Andi fog fellépni ezen a koncerten, de visszamondta. Sokan azt idézik fel, hogy az egykori X-Faktor-győztes hogyan énekelte ezt a számot, hozzátéve, hogy Tóth Andi verzióját preferálják. Hasonlítsa őket össze ön is bátran!

Ezek után kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is: hogyan tetszett Tóth Gabi előadásában Tina Turner nagy slágere?

Emlékezetes, hogy tavaly nyáron mekkora botrány lett abból, amikor egy másik Tóth Gabi-fellépés videója kezdett el terjedni a neten. Akkor az énekesnő egy Beyoncé-számot adott elő, és a(z azóta eltűnt) videóra annyi kritika jött, hogy kénytelen volt ő maga is reagálni ezekre egy dühös kirohanásban.

„Konkrétan ez a cancel culture. A teljes eltörlés, karaktergyilkosság olyan mértéke, amikor már azt kérdőjelezik meg, hogy tudok-e egyáltalán énekelni. [...] A szakmai tudásomat soha senki nem kérdőjelezte meg, és most már ez is megtörtént”

– mondta akkor Tóth Gabi, felháborodva, hogy kétségbe vonják az énekesnői kvalitásait.

„Egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni az embereket. [...] Milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit azzal, hogy amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor a csorda megy azzal, hogy jó, és ha valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük azt mondani rá, hogy ez szar, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal erre!”

– teszi hozzá Tóth Gabi az alábbi, tavalyi videóban. Az üzenete egyébként ugyanolyan aktuális jelenleg is, hiszen most a kormánypropagandában éppen Osváth Zsolt és Lakatos Márk ellen folyik éppen lejáratókampány, csakhát ott azért fajsúlyosabb témáról van szó annál, hogy ki milyen jól énekel.

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

(Kiemelt kép: Tóth Gabi TikTokja)