Király Lindát és szerelmét megszólták San Franciscóban

Király Linda egy megdöbbentő élményt mesélt el.

2022. október 10., 12:43

Szerző:

Király Linda az RTLII-n a NőComment című műsorban szerepelve az elfogadás témája kapcsán egy megdöbbentő sztorit mesélt el. Azt mondja, nem csak Magyarországon fordult elő vele, hogy vadidegenek beszóltak neki az utcán, hanem Amerikában is:

„a legelső párom, a legelső szerelmem egy félvér fiú volt. Amerikában született, és vele Amerikában találkoztam, de volt itt Magyarországon látogatóban, volt velem Londonban, együtt zenéltünk, szintén zenész volt. Nem feltétlenül országhoz köthető, ez egy emberi tulajdonság. [...] Ha San Francisco utcáin kézen fogva sétáltunk, akkor abból mindig baj volt, vagy beszólogattak. [...] Hogy ez a fehér lány miért veszi el ezt a férfit, vagy miért van ez férfi egy fehér lánnyal. Mindig volt valami beszólás.”

Király Linda hozzáteszi, hogy aztán amikor nem a párja bőrszíne miatt szólogattak be neki, akkor pedig a testsúlya vagy valami egyéb miatt. Az énekesnő hangsúlyozza, hogy ezért a legfontosabb az önelfogadás.

Alább lehet megnézni a vonatkozó adásrészletet.

A NőComment adását egyébként Liptai Claudia vezeti, és a meghívottak közül Hadas Kriszta fűzi még hozzá az elhangzottakhoz, hogy ő sosem kritizálná a lányát azért, hogy kit választ párjául – feltéve persze, hogy az illető jól bánik az újságírónő lányával.

(Kiemelt kép: RTL/NőComment)