Tóth Gabi beszólást kapott, hogy nem volt hűséges – így vágott vissza az énekesnő

Tóth Gabi a párjával közös nyári táborát promózta éppen, amikor közbeszólt valaki egy kellemetlen megjegyzéssel.

2024. május 27., 10:06

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence számára ez lesz az első nyár, amit teljes egészében együtt töltenek, és nem kettesben lesznek végig: egy népitáncos gyerektábort is szerveznek. Ezt promózták éppen, amikor megtalálta valaki az énekesnőt egy elég kínos kommenttel.

Tóth Gabi visszavág a beszólásért: hűség, lojalitás

Ha ön nem emlékezne a tavaly augusztusi drámára: Tóth Gabi és Krausz Gábor akkor jelentették be, hogy szétválnak. Hamar kiderült az is, hogy az énekesnő már új kapcsolatban van, és a gyorsaság miatt, illetve abból, hogy a szakítást a sztárséf jelentette be először, sokan arra következtettek, hogy nyilván megcsalás történt. A pár később tisztázta, hogy nem így volt: már régóta válságban volt a kapcsolatuk, de Tóth Gabi csak akkor jött össze Papp Máté Bencével, amikor Krausz Gáborral megállapodtak abban, hogy nem folytatják.

Na de ez még a tavalyi sztori, idén már az énekesnő és a népitáncos közös tábort szervez, amit most újra reklámozott Tóth Gabi a Facebookon.

„Sziasztok! Nagyon boldogok vagyunk, mert rengetegen érdeklődtetek a táborunk iránt. Örömmel jelentjük be, hogy május 29-től tudtok jelentkezni az egyaritmusunk weboldalon, ahol minden részletet megtalálhattok majd a táborunk programjairól!”

Erre a bejelentésre-felhívásra érkezett egy kissé lazán kapcsolódó, de annál csípősebb komment. A 241 ezer követővel rendelkező Koltai Ádám, aki önmagát közszereplőként definiálja a Facebookon, a következőket írta:

„Gondolom, a táborban megtanítjátok, hogyan kell hűségesnek lenni és lojálisnak. Ezeken túl a valódi családi értékeket fogjátok bemutatni! Már tűkön ülve várom!”

Tóth Gabi, a pontpontpont egyik legnagyobb hazai kedvelője nem hagyta annyiban a hétfő reggeli kellemetlenkedőt, a következőkkel rakta helyre a kommentelőt egy válaszhozzászólásban:

„Meglepő ez a komment tőled... a bulvárból elítélő és szűk látásmódot tükröző... ekkora követőtáborral... kérlek tájékozódj, mielőtt ilyen valótlan célzásokat teszel... hűtlenségről, lojalitásról...”

Tóth Gabi eléggé felindult lehetett a válasz megfogalmazásakor, hiszen szűk látókör helyett enyhe képzavarral véletlenül szűk látásmódot írt. Ez persze nem zavarta meg a rajongóit: cikkünk megjelenéséig, azaz kb. 1 óra alatt Koltai Ádám kommentjét 174-en, Tóth Gabiét azonban 210-en lájkolták. Az alábbi posztban történtek a fentiek.

Nem volt megcsalás

Tóth Gabi több interjúban is elmondta már, hogy nem csalta meg a férjét. Sőt az alábbi videóban azt a pillanatot is felidézi, amikor elmondta Krausz Gábornak, hogy kezdenek közel kerülni egymáshoz Papp Máté Bencével:

„nem volt semmi még a Mátéval közöttünk, de én mondtam neki, hogy nekem érzelmileg végre olyan beszélgetésekben van részem, amire vágytam és ezért nem szeretném folytatni tovább ezt a kapcsolatot. Tehát én mielőtt bármibe belementem volna Mátéval, ezt a legfontosabb tisztáznom, én lezártam előtte a házasságomat és a kapcsolatomat.”

Alább találja ezt a februári interjút.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)