Megdöbbentő, mikor használhatja majd újra a házát Papadimitriu Athina: addig a lányánál alszik

Papadimitriu Athina házában decemberben volt tűz, hatalmas kár keletkezett, a lakás használhatatlanná vált.

2024. január 10., 11:21

Szerző:

Papadimitriu Athina nemrég szerzett be egy gondosórát, mivel egyedül él egy falu végén. Amikor decemberben a házában tűz ütött ki, ennek a segítségével hívta ki a tűzoltókat. A lángokat sikerült megfékezni, és személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár sajnos nagyon komoly. A 69 éves színésznő háza lakhatatlanná vált, hiszen nincs benne se víz, se villany, se fűtés, és Papadimitriu Athina azóta az egyik lányánál, Elektránál lakik.

Most a Blikk című lapnak nyilatkozott a jelenlegi helyzetről, és beszámolójából kiderül, hogy mikor számíthat arra, hogy visszaköltözik a megrongálódott házba:

„a biztosító már volt kint, felmérte a kárt. Pontos összeget nem állapított meg, de biztos, hogy milliós nagyságú. Leégett a kapcsoló, a bojler és az egész házat festeni kell, mert a füsttől a fehér falak mind kormosak lettek. A villanyszerelő is volt már kint. Bízom benne, hogy márciusra sikerül mindent teljesen rendbe hozni.”

Papadimitriu Athina azóta is minden idejét arra fordítja, hogy a lakását újra lakhatóvá tegye: amikor lemegy a nap, fejlámpát használ a munkához, hiszen a lakásban nincs villany. A színésznő azt is megjegyzi, mennyivel egyszerűbb dolga lenne, ha nyár lenne.

Papadimitriu Athina tavaly nyáron egyébként a Mokkában beszélt a házáról, mint mondja, igen hosszú ideje él egyedül egy falu szélén. Szerencsére a lánya, Elektra igen közel lakik, mindössze három telekkel odébb.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)