Pattogott, köpködött Papadimitriu Athina, de Pintér Tibor nagyon megdicsérte

2019. május 14., 09:56

Szerző:

Miközben Demjén Ferencet több mint egy hete egy pécsi kórházban ápolják a sztrókja után, Budapesten gőzerővel dolgoznak a legendás zenész legnagyobb slágereiből készülő musicalen, amelyet a zaklatási ügybe keveredett Kerényi Miklós Gábor rendez – írja a Blikk.

A színdarab hétfői sajtótájékoztatóján a szereplők jobbulást kívántak az énekesnek. Papadimitriu Athina is nagyon bízik abban, hogy hamarosan újra találkozhat a legendás zenésszel.

Papadimitriu Athina
Fotó: Youtube

A Jászai Mari-díjas színésznőt egy ló húzta végig a Nemzeti Lovas Színház homokos talaján, a kaszkadőrök számára sem egyszerű feladatot ő maga vállalta. 

„Mindössze kétszer próbáltam el ezt az egészet, és tudom, hogy nagyon ijesztő. Amikor annak idején a kaszkadőr csinálta, el sem tudtam képzelni, milyen lehet. De Pintér Tibor is nagyon megdicsért, hogy milyen jól csinálom. Nyilván pattogok és köpködtem is egy kicsit a homokot utána, de nagyon élveztem" – mondta a színésznő, aki A szabadság vándorai című bemutatón lóra is pattan. A lovaglás ugyanis az élete, ettől a 2015-ös, súlyos balesete sem tudta eltántorítani.