Tóth Gabi keményen odaszúr Krausz Gábornak: Most végre nem vagyok hülyének nézve

Tóth Gabi az első vendég a TV2 Titkok című műsorban, ahol Kiss Ramóna háziasszony kérdéseire az énekesnő Papp Máté Bencét korábbi tapasztalatival-párkapcsolataival hasonlítja össze.

2024. június 19., 14:33

Szerző:

Az ígéri a Kiss Ramóna új műsora, hogy titkokat árul el az interjúalanyokról, akik közül az első Tóth Gabi. Róla például az a titok derül ki, hogy a Wikipédia által tartalmazott adattal ellentétben nem 2019 december 2-án, hanem egy nappal később, december 3-án született meg a kislánya. Hannarózának így ugyanaz a születésnapja, mint Till Attila, de van egy olyan érzésünk, hogy ön ennél kíváncsibb arra, hogy miket mond Tóth Gabi a válásáról, illetve volt férjéről, Krausz Gáborról. Hát nézzük!

Tóth Gabi a válásáról, illetve volt férjéről, Krausz Gáborról

Tóth Gabi azt is említi a műsorban, hogy 2015-ben úgymond kiégett, és ekkor vedlette le azt a személyiséget, amit még a Megasztárban kreált magának vagy kreáltak neki. Ekkor volt az is, hogy visszament az RTL-től (az X-Faktorból) a TV2-höz, és nagyjából ebben az időszakban jött össze Krausz Gáborral, akivel tavaly nyáron jelentették be a válásukat.

„Nincs semmi takargatnivalóm. Pláne azok után, ami az elmúlt egy évben történt, hogy egyrészt nem akarom magam megvédeni, magyarázkodni, nem akarok azzal foglalkozni, amiket írtak, mert nem igazak. És ezért nem is tudott meghatni lelkileg, mert egy olyan dolog, ami nem igaz, ahhoz nem kapcsolódsz”

– fejti ki Tóth Gabi a friss interjúban, és amikor ezeket mondta a kamerába, akkor talán pont nem jutott eszébe az idén február, amikor úgy tűnt, hogy azért eléggé meghatották lelkileg mégis, amiket írtak neki az emberek. A gyűlölködő, hamis tartalmú kommentek láttán egyrészt perrel fenyegetett, másrészt elárulta, hogy szakemberhez fordult lelki támaszért miattuk:

„Elindítottam a megfelelő jogi lépéseket mindenki után, aki tovább írogat nekem ilyen hazug, vádaskodó, zaklató leveleket! [...] Én ilyet sose tudnék írni! És ebből is tudom, hogy a jó oldalon állok, mert sose lennék rá képes, hogy embereknek kommenteljek, üzengessek ilyen ocsmányságokat!!! [...] Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt máshogy már nem lehet elviselni.”

De térjünk vissza a friss interjúhoz! Arról, hogy miben különbözik a mostani párkapcsolata a Krausz Gáborral kötött majd felbontott házasságától, a következőket mondja Tóth Gabi:

„Vannak közös céljaink, inkább nem is célok ezek már, hanem közös ügyek. Olyan közös értékrendbeli ügyek, amikért megyünk előre és összekapcsol minket. Ilyet még sosem éltem át senkivel.”

Az egyik ilyen közös ügy számukra a táborszervezés, amivel kapcsolatban Tóth Gabi meglepődött, hogy milyen sokan jelentkeztek rá már most.

„Egy olyan emberrel vagyok, aki empatikus. Én nem találkoztam még ennyire empatikus férfival”

– emeli ki Tóth Gabi az egyik olyan tulajdonságát Papp Máté Bencének, ami a számára újdonság volt korábbi kapcsolataihoz képest.

Tóth Gabi ezért érzi jobban magát új családjával

Tóth Gabi nagyjából egy évvel ezelőtt jött össze Papp Máté Bencével, akinek a családja az interjú szerint tárt karokkal várta az énekesnőt. Ezzel kapcsolatban annyit mond, hogy ez számára új élmény volt, és nem nevesíti ugyan Krausz Gábor családját, de elég egyértelműnek tűnik, hogy a következők ki másra vonatkozhatnak, mint a sztárséfre, illetve a hozzá közel álló emberekre:

„Én egy nagyon komoly családot kaptam a Mátén keresztül, ahol végre azt érzem, hogy nincs megmásítva az érzelmi világom, ahol végre azt érzem, hogy nem vagyok hülyének nézve, ahol nem kell szégyellnem, hogy mélyérzésű ember vagyok, ahol nem mondják azt nekem, hogy túlérzékeny vagy. Elmondani nem tudom, hogy milyen lélekfelszabadító egy olyan családban lenni, ahol mindenkivel tudsz beszélgetni anélkül, hogy debilizálna.”

Nem tudhatjuk pontosan, hogy Tóth Gabi mit érthet a debilizálás szó alatt, azt viszont tudhatjuk, hogy hatalmas felszabadulásnak élte meg, amikor végül szakítottak Krausz Gáborral. Így beszél erről az egy évvel ezelőtti időszakról:

„Akkora felszabadulásban voltam, amit akkor már éveken keresztül nem élhettem meg. És az ember nem gondolkodik, amikor újra azt érzi, hogy szabad a lelke.”

Tóth Gabi hozzáteszi, mivel nem gondolkodott, ekkor rengeteg kommunikációs hibát vétett, például rögtön a kezdetektől cáfolnia kellett volna a megcsalásról szóló pletykákat, mivel ilyen nem történt. Külön kérdésre azt is elmondja, hogy nem tud róla, hogy Krausz Gábor hűtlen lett volna hozzá, de sírva teszi hozzá, hogy mennyire nehéz volt a számára mégis elhagyni a férjét. Kiemeli, hogy arról sajnos nem beszélhet, hogy pontosan miért lett vége a házasságának. Alább található a teljes interjú.

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)