Itt a Megasztár új, ötfős zsűrije – Vastag Csaba nincs benne, de meghökkentő bejelentést tett róla

Rúzsa Magdi lesz a női tag a Megasztár új zsűrijében, de ehhez Vastag Csabának is van hozzáfűznivalója.

2024. június 11., 07:58

Szerző:

Tegnap, azaz hétfő este bejelentette a TV2, hogy kik lesznek az idén újrainduló Megasztár zsűrijében: az egyik meglepetés, hogy újra ötfős lesz a zsűri.

Megasztár: itt a 2024-es zsűri

A 12 év után visszatérő Megasztár zsűrijét a TV2 a Tények Plusz hétfő esti adásában mutatták be. Itt találja a videót.

Vagy ha önnek elég egy fotó...

A zsűriben tehát két korábbi Megasztár-győztes lesz: Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi. Rajtuk kívül még Marics Peti, Papp Szabi és Marsalkó Dávid lesznek még a zsűriben. Közülük Marics Peti és Papp Szabi már rutinosan zsűriz együtt a TV2-n, ők egy évvel ezelőtt együtt ültek a Sztárban sztár zsűrijében.

Vastag Csaba is a Megasztár stábjában

Vastag Csaba nem a Megasztárban, hanem a rivális X-Faktorban csinálta meg a karrierjét, és márciusban még azt rebesgette a Blikk, hogy talán ő is benne lesz a zsűriben. Vagy ha nem, akkor tanácsadóként lehet a műsor stábjának része. Hát úgy néz ki, a két lehetőségből az utóbbi vált valóra, ugyanis az énekes a zsűriben ugyan nincs benne, de a következőket írta a bejelentés után hétfő este az Instagramra:

„Sokmindent csináltam már életemben...
Sokszor voltam elégedett, eredményes, talán büszke is...
De a büszkeségnek ezt a formáját eddig nem ismertem.
Őszintén köszönöm Mindenkinek a fáradhatatlan hozzáállását és alázatos munkáját.
Most mondhatnám, hogy »megcsináltuk«, de a java még hátra van.
Ezért inkább sok erőt, kitartást és tisztánlátást kívánok mindannyiunknak...
Nektek pedig, ha néztek minket, kívánok minél több feledhetetlen pillanatot, sok-sok örömöt, együttérzést, Igazságot és Dicsőséget... Mert ezt a MegaSztárt együtt hozzuk létre...
A győztes most még Egy közülünk, de, hogy ki lesz az, Csak Rajtatok múlik.
Szép estét Mindenkinek.”

Rúzsa Magdi ezt mondta még februárban

Amikor a TV2 először bejelentette, hogy visszatér a Megasztár, Rúzsa Magdi még csak pusztán egykori nyertesként nyilatkozott. Vajon most, hogy az újdonság varázsa azért már régen elmúlt, még mindig lehet ilyen népszerűségre szert tenni vajon egy tévés tehetségkutatóval? Rúzsa Magdi már akkor is azt mondta a Bors című kiadványnak adott interjújában, hogy szerinte igen, de a kérdésre adott válaszában érzékelteti, hogy mintha nem lenne túl jó véleménnyel bizonyos manapság futó műsorokról:

„Egyértelműen igen! Ha [az énekes] megfelelő kezekbe kerül. Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt. Szerintem ez a titka. Tudom, érzem, hogy a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik. Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka, és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen! A tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden.”

(Kiemelt kép: TV2/Megasztár)