Vastag Csaba luxusnyaralásából botrány lett

Vastag Csaba videója gyűlölethullámot indított be, az énekesnek helyre kellett tennie a dolgokat.

2024. január 25., 07:44

Szerző:

Vastag Csaba és Domján Evelin májusban házasodtak össze, majd a Nyerő Páros című műsorban szerepeltek friss házasokként. A házaspár azzal viccelt, hogy a reality volt a nászútjuk, de most év elején egy igazi utazásra is elmentek, méghozzá a Maldív-szigetekre.

Innen osztott meg egy videót Vastag Csaba a Facebookon, amiben egy gyönyörű, tengerparti infinity-medencében állva feszíti be az izmait.

„Éppen nagyba vagyoook”

– írta a videóhoz, és a felirathoz hozzátett három sírva nevető szmájlit, de ennyi sem volt elég ahhoz, hogy a nézők jó részének leessen, hogy ezt csak viccnek-öniróniának szánja.

„Ebben a korban a férfiak már kinövik a tesó stílust”

– mondja valaki, utalva arra, hogy Vastag Csaba 41 éves.

„Játssza az eszét!”

– állapította meg valaki más.

 „Amilyen helyes volt, most egy gusztustalan papucs”

– kritizál valaki más.

Nos, Vastag Csaba nem tudta annyiban hagyni, hogy a viccesnek szánt videójára ilyen gyalázást kapott vissza, így ezek után egy újabb videóban osztotta ki a kellemetlenkedőket.

„Kedves mindenki! Az előző videóhoz szeretnék most én is hozzászólni. Mégpedig azt, hogy köszönöm! Őszintén köszönöm a sok képzett személyi edzőnek, a sok étkezési és életviteli tanácsadónak, a sok pszichológusnak, a családterapeutáknak, a sok politológusnak, pénzügyi szakembernek, ének- és zenetanárnak is. Ez egy vicces, karikatúra-jellegű, önironikus videónak indult, de egy elég komoly szociológiai tanulmány lett belőle, ami nagyon hasznos volt, és ezért ezt köszönöm. Bár mire mindezt végigmondtam, rájöttem, hogy aki értené, az úgysem néz ilyen tartalmakat, akinek meg szól, az úgysem értené, de ettől függetlenül, tök egyszerűen tényleg csak köszönöm”

– idézi Vastag Csaba szavait a Blikk.

Egyébként tavaly a Nyerő Páros műsorvezetője, Sebestyén Balázs is elment a családjával ugyanide, a Maldív-szigetekre, de nekik nem volt ilyen szerencséjük az időjárással.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)