Vastag Csaba megdöbbentő dolgokat vallott be alkoholfüggőségéről: A Nagy Duett utáni három hétre nem is emlékszem

Vastag Csaba Hajdú Péter műsorában vallott a piálással töltött évekről: többször került kórházba, elvonóra.

2023. október 18., 12:12

Szerző:

Ha nem látja eleget Vastag Csaba énekest a Nyerő Párosban, akkor nézze meg majd pénteken a Frizbit Hajdú Péterrel, mert abban szintén Vastag Csaba szerepel majd! Az interjúban szóba kerül az RTL vetélkedője, de az első előzetes mellé a Blikk további részleteket is publikált az adásból, amik elsősorban azzal foglalkoznak, hogy milyen viszonyban volt Vastag Csaba az alkohollal élete nagy részében.

Az X-Faktor első évadának győztese korábban is beszélt arról, hogy most, hogy megnősült, végképp véget ért életének a vad-bulizós korszaka. Hogy mennyire volt vad ez a bulizós korszak, arról a friss interjúból fogunk némi képet kapni.

„Az alkoholfüggőség határán voltam. Sokszor voltam a pia miatt kórházban, elvonóra is elmentem, magamtól. Egy koncert után mondta nekem egy orvos, ha nem megyek haza, és folytatom aznap az ivást, végem van. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni. Aztán 29 évesen ez a kép már nem volt ennyire vonzó. Sok-sok próbálkozásom volt a normális élet felé, volt, hogy hónapokig nem ittam semmit”

– vallja be Vastag Csaba.

Ebbe az időszakba esett bele az, amikor A nagy Duett című műsorban szerepelt 2017-ben. A partnere Ábrahám Edit volt, hatodik helyezettként estek ki a játékból.

„Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem... Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni”

– meséli Vastag Csaba, és hát ha a Wikipédiának hinni lehet, akkor arra is rosszul emlékszik, hogy hányadikok lettek.

A Frizbi előzetesét alább tekintheti meg.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)