Molnár Gusztáv exe elárulta, mit susmognak a háta mögött: Te, nem ez a gyerekverő, alkoholista színésznek a felesége?

Fazekas Vivien, Molnár Gusztáv exfelesége azt is elárulta, igazából miért vállalták el a Nyerő Párost.

2023. április 23., 07:13

Szerző:

Ha van ideje a hétvégén egy hosszabb interjúra, ajánljuk a Zavarhatok? című műsort, aminek legutóbbi részében a vendég Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivien volt.

A műsorvezető, L. Péterfi Csaba, aki Pécsi Ildikó fogadott fia, és szoros viszonyt ápol a jelenleg elvonókúrán lábadozó színésszel. Ő többek között arról kérdezi a beszélgetésben Fazekas Vivient, hogyan döntöttek úgy kettesben, hogy elvállalják a Nyerő Páros című realityt az RTL-en. A volt feleség állítása szerint elsősorban Molnár Gusztáv szorgalmazta a szereplést a bentlakós vetélkedőben, ami az igazi ismertséget meghozta neki és Fazekas Viviennek egyaránt.

„Mondta, hogy menjünk, csináljuk meg, jó leszel, megmutatjuk mindenkinek, hogy ez egy csodálatos szerelem. Nagyon boldog voltam attól, hogy támogathatom őt ebben az egészben, és próbáltam inkább háttérszereplője lenni a műsornak, hiszen ez az ő nagy lehetősége volt arra, hogy visszakerüljön a képernyőre. [...] Nyilvánvalóan e mögött azért volt egy olyan döntés, hogy az embernek van egy családja, vannak számlái, azokat ki kell fizetni. Ezek a műsorok fizetnek az embernek, és boldogságot okozott neki az, hogy végre ő is tudott valamit a konyhára hozni és keresni. Mi ezt ezért vállaltuk el, nem a hírnevemért vagy a nagyravágyásomért”

– idézi Fazekas Vivien szavait a Blikk.

Azonban mire a vetélkedő adásba került, már nyilvánosságot láttak az első vádak Molnár Gusztávval szemben a színész volt élettársától és egyben gyermekének anyjától. Így a Nyerő Páros ismertséget mindenképpen hozott Molnáréknak, de egyértelmű népszerűséget nem. Fazekas Vivien így számol be erről az időszakról:

„rettenetesen rossz dolog azzal megküzdeni, hogy állsz a bevásárlóközpontban a kasszánál, és susmusolnak az emberek a hátad mögött, hogy »te, nem ez a részeg, gyerekverő, alkoholista színésznek a felesége?« Én ezt végighallgattam nagyon sokszor, és ne sírhattam el magam, mert az emberek nem tudják az igazságot. Elkezdtem szerepet játszani...”

Alább tekintheti meg a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Fazekas Vivien Instagramja)