Fazekas Vivien megmutatta új párját, Gergőt: videó

Fazekas Vivien életében Molnár Gusztávval való szétválásuk után tényleg elkezdődött egy új fejezet.

2023. február 16., 08:58

Szerző:

Fazekas Vivient annak idején Molnár Gusztáv feleségeként ismerte meg a nagyközönség a Nyerő Páros című realityből. Már mire a vetélkedő adásba került, a színész körül kirobbant a botrány, ami aztán csak súlyosbodott. Molnár Gusztáv alkoholbetegségére végül ráment a házasság, és Fazekas Vivien tavaly ősszel be is jelentette, hogy új kapcsolatot kezdett, ráadásul exe egy gyerekkori barátjával jött össze.

Fazekas Vivien most először mutatta meg a nyilvánosságnak új párját, Gergőt. A Fókusz című műsor szerda esti adásában szerepeltek az RTL-en, a videót az oldal alján tekintheti meg.

A pár két tagja arról beszél, hogy túlléptek már a múlton, nem foglalkoznak mások véleményével, sőt, már a családalapításon gondolkodnak.

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg. Így, 35 évesen, az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik”

– mondja Fazekas Vivien új párja, amire aztán megerősítik, hogy igen, ez azt jelenti, hogy közös gyermeket is szeretnének majd.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)