Fazekas Vivien felhívta Molnár Gusztávot, hogy elmondja: összejött a legjobb barátjával

Fazekas Vivien elmesélte, mi volt Molnár Gusztáv reakciója.

2022. október 27., 09:37

Szerző:

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien kapcsolata azóta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy a színészt tavaly nyáron bántalmazással vádolta meg gyermeke édesanyja, majd a pár nem sokkal később szerepelt az RTL-en a Nyerő Párosban. Azóta a házasságuk zátonyra futott Molnár Gusztáv alkoholbetegsége és hűtlensége miatt, Fazekas Vivien pedig nemrég elárulta, hogy új párt talált. Ezzel kapcsolatban kereste őt meg most a Story magazin, az interjú a ma megjelent lapszámban található.

Fazekas Vivien bevallotta, hogy miután rengeteg mindenen keresztülmentek, a hűtlenséget már nem tudta megbocsátani volt férjének.

„Itt már nem volt visszaút, mert ez számomra megbocsáthatatlan volt”

– mondja Fazekas Vivien a házasságuk végéről.

Új párja Molnár Gusztáv egyik közeli barátja, de a férfiról ennél többet Fazekas Vivien nem árul el. Elmeséli azonban a következőket az illetőről:

„évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is a tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok.”

Fazekas Vivien ezt a hírt maga akarta elmondani Molnár Gusztávnak, hogy ne mástól, esetleg a lapokból tudja meg. Ezért fel is hívta a színészt, hogy új párjáról beszámoljon, amire exférje reakciója az volt, hogy kinevette.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)