Molnár Gusztávról aggasztó hírek jöttek: A délelőtti órákban már nem volt jó állapotban

Molnár Gusztáv alkoholbetegséggel küzd, beismeri, hogy az utóbbi időben leépült.

2022. augusztus 11., 10:57

Szerző:

Molnár Gusztáv a Drága örökösök, majd a Nyerő páros című műsorok szereplőjeként lett híres. Az utóbbi időben magánéleti problémáiról rengeteget hallunk: mentális problémáira és alkoholbetegségére már a házassága is ráment.

A héten egy országosan ismert zenész fejezte ki aggodalmát és adott tanácsot Molnár Gusztávnak, most a Blikk egy neve elhallgatását kérő ismerőst szólaltatott meg az ügyben. Az illető a következőket mesélte:

„ebből a gödörből szerintem egyedül nem tud kimászni, de az elvonót is csak tologatja. Mindig másnap van a bevonulásának a napja... A múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy a délelőtti órákban látta és már nem volt jó állapotban.”

A lap beszélt Molnár Gusztávval is, aki azt mondja, készül bevonulni az elvonóra, akár egy évre is. Említi továbbá, mennyire hiányzik neki a felesége:

„rettenetesen hiányzik Vivien, de megértem, hogy elhagyott. Amikor összejöttünk, sikeres, határozott, magabiztos színész voltam, ő pedig végignézte, ahogy leépülök. Neki is be akarom bizonyítani, hogy meg tudom csinálni és azoknak is erőt adnék, akik hasonló problémákkal küzdenek.”

Előzmények: ez vezetett idáig

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)