Fazekas Vivien reagált volt férje, Molnár Gusztáv bocsánatkérésére – van esély az újrakezdésre?

Molnár Gusztáv az Instagramon kért bocsánatot (volt) feleségétől, akitől ezek után megkérdezték, mit szólt az üzenethez.

2022. augusztus 9., 08:14

Szerző:

Molnár Gusztávval kapcsolatban a múlt héten derült ki, hogy felesége, Fazekas Vivien elválik tőle. Az okokról ide kattintva olvashat részletesebben korábbi cikkünkben. A Drága örökösök című sorozatból és a Nyerő páros című realityből ismert színész alkoholfüggőséggel és mentális problémákkal küzd, és hétfő reggel az Instagramon üzent volt feleségének egy azóta már eltűnt posztban, többek között a következőket írva:

„hiányzol, feleségem. Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat. [...] Mindig szeretni foglak, és bocsáss meg azért, amit tettem.”

Ezután Fazekas Vivien hétfő este az Instagramon fogadta követői kérdéseit, és automatikusan eltűnő sztorikban jelentette meg rájuk a válaszokat. Ebből kiderül, hogy a család és a barátok mellette vannak jelenleg, így nincs egyedül ebben a nehéz időszakban, valamint azt is megerősíti, hogy nem lát már esélyt arra, hogy Molnár Gusztávval folytassák, vagyis újrakezdjék a kapcsolatukat.

Valaki arra is rákérdez, hogy Fazekas Vivien látta-e exe neki szóló üzenetét, és az édesanya erre adott válaszából kiderül, hogy már az Instagramon sem követik egymást (volt) férjével:

„természetesen a médiából én is értesültem a nekem szánt posztról! Inkább nem fűznék hozzá semmit! Thank you.”

Fazekas Vivien ehelyett inkább arra koncentrál, hogy minél több időt töltsön korábbi kapcsolatából származó kisfiával, aki szeptemberben kezdi majd meg az iskolát. Mostani állapotával kapcsolatban a következőket is mondja egy másik kérdezőnek felelve:

„nagyon sokáig cipeltem súlyos terheket a vállamon! Saját lelkiismeretem szerint én megtettem mindent és megadtam minden segítséget. Napról napra jobban vagyok!”

Előzmények: ez vezetett idáig

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét

(Kiemelt kép: Fazekas Vivien Instagramja)