Molnár Gusztáv olyan hírességtől kapott tanácsot, aki maga is volt hasonló helyzetben: Vagy most észbe kap, vagy belehal

Egy elvonót is megjárt zenész adott tanácsokat Molnár Gusztávnak a gyógyulással kapcsolatban.

2022. augusztus 9., 09:51

Szerző:

Molnár Gusztáv mentális problémákkal és alkoholfüggőséggel küzd. A Drága örökösökből és a Nyerő párosból ismert színész házassága most rá is ment ezekre a problémákra – éppen most erősítette meg volt felesége, hogy nem lát már esélyt az újrakezdésre.

Most egy országosan ismert zenész szólt hozzá a témához, méghozzá azért, mert maga is járt hasonló cipőben. MC Hawerről van szó, aki a Blikknek nyilatkozott Molnár Gusztáv ügyéről. Többek között a következőket üzeni a 35 éves színésznek:

„sajnálom, hogy így kisiklott az élete, de ahhoz, hogy rendeződjön, be kell látnia, hogy beteg, és minden gondját az alkohol okozza. Vagy most észbe kap, vagy belehal, mint Flipper Öcsi.”

Jeszenszky Béla Tibor, művésznevén Flipper Öcsi a Hungária és a Dolly Roll együttesekből ismert énekes és zenész volt, aki 2008-ban mindössze 46 évesen hunyt el az alkoholizmus miatt kialakult egészségügyi problémái következtében.

„Mindenképpen szüksége van gyógyszeres kezelésre a mellékhatások enyhítésére, illetve orvosi felügyeletre is, ezt pedig csak az elvonón kaphatja meg”

– többek között ez is szerepel MC Hawer, azaz Koczka Géza nyilatkozatában, aki maga is többször megjárta az elvonót. Az üzenet minden bizonnyal arra reakció, hogy bár Molnár Gusztáv is bent volt egy hónapig egy intézményben, most úgy döntött, hogy egyelőre nem tér oda vissza.

Molnár Gusztávról részletesebben

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)