Fotó: így néz ki most az elvonón lévő Molnár Gusztáv, hatalmas változáson ment keresztül

Molnár Gusztávról friss fotók jelentek meg. 

2023. január 24., 07:33

Szerző:

2 hónapja van elvonón Molnár Gusztáv! Most megjelent az első fotó róla, amit a komlói Leo Amici 2002 Alapítvány  a Facebook-oldalán tett közzé. A színész láthatóan sokat változott, jó pár kilót felszedett, de mosolyog a képeken, így valószínűleg jobb passzban van, mint korábban. 

A színész egy teremfoci bajnokságon vett részt a többi gyógyulófélben lévő klienssel, a csapatával pedig a negyedik helyen végeztek. A Leo Amici 2002 Alapítvány egyébként jó hírnévnek örvend, hosszú évek óta segítik a szenvedélybetegségekkel küzdőket különböző terápiás módszerekkel. 

„Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen”

- nyilatkozta Molnár Gusztáv ismerőse a Borsnak

A neve elhallgatását kérő ismerős azt is  elárulta, hogy a rehabilitációt két barátja fizeti a színésznek, valamint ők voltak azok, akik bevitték az intézménybe. A költség havi 60 ezer forint, de ebben benne van a szállás és az étkeztetés is, továbbá egy kis zsebpénzt is tarthatnak maguknál a kliensek. 

Íme, a fotók:

Mint megírtuk, nemrég Molnár Gusztáv egykori szerelme, Fazekas Vivien Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, ahol elmesélte, hogy milyen lelki terroron ment keresztül, amíg a színésszel együtt voltak. Fazekas Vivien azt mondta, hogy Molnár Gusztáv egyszer egy hentesbárddal támadt rá. 

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)